Gelişim - 486 Balayı düşü sona ermişti Robyn'in Ama önceden planlanan balayı yolculuğuna çıktı yine de. Avustralya 'ya gitmek üzere demir alan Aphrodit'te yalnızdı ve kalbindeki yaraların iyileşmesini umuyordu. Gemide karşılaştığı Kit, bir kadını her türlü dertten uzaklaştıracak, o ölçüde de derde sokacak kadar yakışıklıydı. Üstelik Robyn'le yakından ilgileniyordu. Arkadaşı Stepken Shelby ise daha ilk bakışta kararını vermişti. Bu genç, güzel ve yalnız kadının amacı ağına yakışıklı birini düşürmekten başka bir şey olamazdı. Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here.
saharacıgım aby duzenlemesınde yardımı ıle guzel üçlü ekipten ancak cıka cıka yanlız bır balayı cıktı .:füü: guecım arsıvıne tarayıcına saharacım senınde yardımlarına sağlık :gül: keyıflı okumalar kuflu
Okuduğum BD lerden teşekkürler. Elinize sağlık. Aslında aradığım heyecanı pek bulabilmiş değildim ama yine de klasik bir BD idi.
Sevgili que, sana ve shara ile serres e en içten duygularımla çok teşekkür ediyorum, emeğiniz ve paylaşımlarınız için.