Oğuz Aral´ın Avni karikatürlerinin albüm haline getirilmiş hali.. Karikatürler birbirinden bağımsız yani sayfa numarasına dikkat etmemiz gerekmiyor.. Albümü başta sevgili pl1 olmak üzere tüm karikatür severlere armağan etmek istiyorum.. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Gençlik yıllarıma götürdün beni... Sürekli Gırgır alırdım... Okuyup Almanya'ya dayıma gönderirdim... Emeklerin için teşekkürler Sevgili anonim. Mutlu yıllar arkadaşlar..:gül::Frnds:
Anonim, bu paylaşıma en çok eşim sevinecek. Şaban filmlerini belki 50 kez seyretmiş olsa da her seferinde ilk kez izliyormuş gibi içindeki çocuğun safiyeti ile izleyebiliyor, ne diyeyim Allah da seni ve aileni güldürsün... Çok teşekkürler.
emeğine sağlık anonim, paylaşım için teşekkürler Anonim bana hediye ettiğini kitabı aldıktan sonra farkettim çok teşekür ederim çok mutlu oldum:saygilar: :gül: :$
rica ederim sevgili Clondike.. mutlu yillar tekrar... Ne güzel..Birbirinizi buldugunuz icin cok sanslisiniz o zaman..Gülebilmek güzel sey.. Ben de tesekkür ederim icten dileklerin icin..
"Dıgıl dıgıl", "sılıf çaf"... Bunların ne demek olduğunu anlamak için Avnice bilmek gerekir Sağolasın, sevgili anonim. Emeğin, paylaşımın için, bu güzelim yeni yıl armağanın için ne kadar teşekkür etsem az. Sana ve tüm küflü ailesi ile tüm insanlara insanca yaşanılası nice yıllar diliyorum.
Rica ederim ...Anlamli yeni yil dilegin icin asil ben tesekkür ediyorum... Bir parca nese verebildiysem ne mutlu bana...