Samsung Galaxy S4 İlk Bakış

'Ürün İncelemesi' forumunda Özgür tarafından 17 Tem 2013 tarihinde açılan konu

  1. Özgür

    Özgür Administrator Site Yetkilisi

    Merhaba arkadaşlar,
    gün itibariyle telefonumu Galaxy s4 olarak yenilemiş durumdayım. Kutu açılımını ve genel bakışı sizin için sıcak sıcak ekliyorum.
    Akıllı Telefon piyasasının liderlerinden biri olan Samsung yine özellikleri ile piyasanın en ultra özelllikli ve kullanışlı telefonunu piyasaya sürdü.
    Telefonun özelliklerine herkes heryerden ulaşabileceği için buraya tekrar koymak istemiyorum. Birkaç fotoğraf ve ilk bakışta gördüğüm artı eksileri bu konu altında paylaşacağım. İlerleyen zamanlarda aksesuar ve içindeki programlar hakkında da bilgiler vereceğim.

    Telefonun kutu görünümü aşağıdaki gibidir. Geridönüşümsel malzeme vs. kullandık diyorlar ama asıl amacın maliyetleri düşürüp olabildiğince kar elde etmek olduğu bir gerçek. Yine de kutu görünümü fena sayılmaz ama bundan önceki telefonum Galaxy s2'nin kutusu kadar iyi olduğu söylenemez.
    [​IMG]

    Telefonun genel kutudan çıktığındaki görüntüsü aşağıdaki gibidir. Kutu içeriğinde çıkanlar ıvır zıvırlar hepsi aşağıdaki gibidir.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kulaklığı gerçekten standart kulaklıklara göre kaliteli. Malzeme kalitesi iyi.


    ---------------------------------------------------------

    Arka kapakla ilgili Galaxy S2'de sıkıntı yaşamıştım. Orjinal kapağı kırılmıştı, internet üzerinden bir orjinal kapak daha aldım ama o da kırıldı. Dandik plastik kapağa da bir sürü para sayıyoruz. Samsung Galaxy S4'de S2ye göre daha yekpare bir kapak var ama aynı sıkıntı bana göre bu kapakta da çıkabilir. Bunun için bir kılıf aldım, bakalım o ne kadar dayanacak...

    [​IMG]

    Genel bir telefon görünüşü de aşağıda...

    [​IMG]

    Telefonumu değiştirme sebeplerimden biri de ekranın kalitesi... Galaxy s4 ekran çözünürlüğü ve derinliği ile mükemmel denebilir bir akıllı telefon için... Benim gerçekten çok hoşuma gitti. Klavyesi ve dokunmatik hassasiyeti S2'ye göre çok çok daha iyi... Aşağıda birkaç ekran görüntüsü... Böyle anlamak zor ama yine de birkaç görsel ekleyelim.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Telefon ayrıca 500mb'dan sonra ücretli bir uygulama olan dropboxa 2 yıl boyunca özel bir ücretli paketten yararlandırabiliyor. Bu benim hoşuma gitti gerçekten. Telefonun androidin en son sürümü ile geliyor. Bu sürüm s3 için de yakın zamanda çıkacak.

    Genel incelemem şimdilik bu kadar... Telefonu kurcalayamıyorum şuanda şarja taktım. Şarj demişken ilk şarj etme efsanesiyle ilgili de birşey diyeyim. Samsung Türkiye yetkilileri şarj %100 dolduktan sonra telefonu hemen kullanabilirsiniz diyor. 24 saat şarj etmeniz lazım vs. diyenler var bunu böyle belirtmek isterim...

    Son olarak eğer telefonla ilgili bilgiye ihtiyacınız varsa almayı düşünüyorsanız aklınıza takılan birşey olursa konu altından ve özel mesajla sorabilirsiniz.

    İyi forumlar
     
  2. Özgür

    Özgür Administrator Site Yetkilisi

    Şimdilik son olarak S2 ve S4 arasındaki görüntü farkını koyuyorum. S2'den çok çok farklı büyük olacağını düşünüyordum ama o kadar değil çünkü telefon S3 kadar sayılır ve ekranı büyütmüşler. Bu süper olmuş. S2 ekran boyutu 4.3inç iken S4ün ekran boyutu 5inç. Arada hayli fark var.
    [​IMG]
     
  3. Pl1

    Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

    hayırlı olsun Boss :D ama daha iyisi benim olsun:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
     
  4. Özgür

    Özgür Administrator Site Yetkilisi

    Şimdilik bundan iyisi yok :p ama tabiki çok çok daha iyisi senin olsun... Şarjın bir ay gitsin :gül:
     
  5. meleksi

    meleksi Well-Known Member


    bana da en iyisinden..:p
    güle güle kullan özgür..

    [​IMG]
     
  6. dolunay

    dolunay Active Member

    hayırlı olsun darısı da bana olsun inş. :D
     
  7. eun sung

    eun sung Well-Known Member

    s4 lerimizi aynı anda almışız hayırdır niye satıyorsun çok güzel telefon bence özgür.....
     
  8. Özgür

    Özgür Administrator Site Yetkilisi

    Güzel olmadığı için düşünmüyorum bunu :) tarz olarak sanki daha yakın iphone bana öyle bişey almayı düşünüyorum
     
  9. eun sung

    eun sung Well-Known Member

    ay özgür seni kayıp mı ediyoruz ben iphone a bir türlü ısınamıyorum..... Küçük ya tabi 5 s inini boyutlarının büyüyeceğini söylüyorlar ama bilemiyorum.....
     

Bu Sayfayı Paylaş