Müjde Aklanoğlu-KÖR TALİH-12. part(3)

'Hikayeler, Efsaneler ..' forumunda Müjde Aklanoğlu tarafından 17 Eyl 2013 tarihinde açılan konu

  1. Kapıya yaklaşırken adam genç kızın itiraz etmeye hazırlanmasına fırsat vermedi. ” Ben de sizin bahçede çay içmeyi çok özledim Hazal Hanım davetinize iştirak etmeyi çok isterim (!) istersen bugün size geçeyim ne dersin?” diyerek inceden onu tehdit etti. Hazal dudaklarını büzerek hiddetle bakakaldı ve hışımla ayağını yere vurdu.” Odun!” dediğinde ağız dolusu sesiyle, zati hali sonradan kapının girişinde duran kadını fark edince dudaklarını dişlerinin arasına alarak dansöz gibi kıvırdı.” O…Olur! Yani olur demek istedim dilim sürştü efendim.” diyerek izahat verdi ama artık geç kalmıştı.

    BÖLÜM SONU….
     
  2. nemsis

    nemsis New Member

    oturup bır soukta butun bolumlerınızı okudumm sonunu hevesle beklıyorum kalemınıze saglık :)
     
  3. Ah birde ben öyle bir solukta yazabilsem her bölüm 60 Roman sayfası ve bu benim 2 günüme mal oluyor :D
     
  4. nemsis

    nemsis New Member

    zor dur yazmak emınım ben sadece okumayı bılırım ıcımdekı coskuyu sadece resım yaparak dokebılıyorum hayata ve o coskuyu dızgıneyebılmek adına sızlerı okuyorumm lutfennn daha fazla bekletmeyın bızlerıı kolay gelsınn :) her gece cocuklardan resımden fırsat bulup acıyorum pc yı yıne aynı bolumde beklıyorum sabırla :)))
     
  5. yarendemir

    yarendemir New Member

    vayyyy kızma :füü::füü: ama bende bir solukta okudum elimde kitap varmışta yarım kalırsa aklım kalırmış gibi çok güzeldi emeklerine sağlık hayran kalmak elde değil :gül: ve de merak ah ah bir insanın içinde merak en büyük düşman ya şimdi insan düşünmez mi bunlar nereye gidiyor, neden Timur da yanlarında, ya o kadın kapıya başka zaman dayanamazmıydı ya oy oy oy


    canım bende iki çocuklu çalışan bir anne olarak seni tebrik ederim yazmak gerçekten zor ama sen bu işi hakkıyla en iyi şekliyle yapmışsın ellerine, emeklerine sağlık :sak sak::sak sak::sak sak::gül::gül:
     
  6. Nemesis canım sayfaya her daim bölüm geliyor birde oraya bak
     
  7. Beğenmene sevindim canım :)
     

Bu Sayfayı Paylaş