İsim Vermeden Forumdaki Biri Hakkında Yorum Yap

'Forum Oyunları' forumunda αηιтαвℓαкє~~ tarafından 10 Ağu 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

    zipper quae nocent docent

    onu severim,komiktir,içten olduğuna da inanıyorum ,ama bence bazen fazla ileri gidiyor.kendini bi kaptırıyor o hooo...bakalım karşındaki hoşnut mu bu tavırlarından..ama onu da kötü niyetinden yaptığını sanmıyorum..kaptırıyor sanki kendini
     
  2. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    yeni tanıştık (eski üye, sadece ben yeni tanıdım), niye bilmiyorum pek yapmam ama hemen arkadaş olarak ekledim. İçimden geldi. Gönül bağı. İyi ki eklemişim. Bir ablam daha oldu forumdan. İyidir, sevdim onu, benim meslekten. (gerçi ben şimdilik yapmıyorum.) Onunla ilk konuşmamızda, "Kaç yaşındasın?" sorusuna verdiği cevapla beni gülümsetmiştir. O çok yoğun, galiba sadece okuyor pek katılmıyor, Kafe'ye ya da oyunlara. Neyse, sevdim, keşke daha fazla görsek.
     
  3. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    Sanırım benden hoşlanmıyor, sanırım ben de ondan hoşlanmıyorum, duygularımız karşılıklı. Demek ki problem yok.
     
  4. meri@s

    meri@s New Member

    onu severim, cok severim. hayatıma girdigi gunden beri sanki daha bir tamamım. ablam oldu, arkadasım oldu (ben pek kabul etmesem de :p). besler beni, ilgilenir, dertlerimi dinler, gevezeliklerime tahammul eder, efendime soyleyeyim ne istesem pişirir, çay yapar bana... Hatta sık sık atar yaparım, onda bile güler gecer, o zaman beni sinir eder :)) özledim galiba, iki gundur gormuyorum... pof.
     
  5. zipper

    zipper quae nocent docent

    eee ben onu tanıyalı çok zaman oldu,ama böyle seveceğimi hiç tahmin etmemiştim...bir gün görmezsem sesini arıyorum,kedi gibi sırnaşıyor..3.çocuğum gibi ilgi istiyor..Allah biliyo ya onlar kadar seviyorum onu da...iyi ki de tanımışım delü kızı..:füü::Lv:
     
  6. alkane

    alkane Well-Known Member

    dahada samimi olduk, her an şaşırtıyor beni,o na kızmak ne mümkün çok neşeli çok,Allah neşesini daim etsin,gitti heryere pozitif enerji yayıyor:canim:
     
  7. nur tanesi

    nur tanesi New Member

    En sıkıntılı anlarımı bir tek ona anlattım.Ona bir tek beni güldür biraz diyorum.
    Hiç kırmıyor. Senlemi uğraşıcam demiyor. Güldürüyor.
    Aslında herkes çok sevgili, ilgili. Ama beni dikkatli dinliyor.

    Mesajlarımın altına gizlediğim yada bağıra bağıra heyecanla anlatırken atladığım konuları fark ediyor.

    Ne oldu?.. iyimisin diyor?...
    Ağlayacak olsam onun omuzlarında ağlıyorum
    güvenli bir limana demir atmak gibi.
    Bazen sıkıntıları içimize atar gülümseriz, güya çaktırmayız ya.
    Bir tek ondan saklayamıyorum.

    Onun söyledikleri bana teselli oluyor.Yanında çok rahatım, huzurluyum.
    Onu herkes tanıyor ve seviyor. Ama ben onu bir başka seviyorum.

    O var ya o ismi......(ı ıh isim vermek yok. Ne yapalım oyunun kuralı bu)
    o kendini biliyo
     
  8. tantana

    tantana Well-Known Member

    O benim olmak istediğim insan.çok sevecen, bazen heyecanlı bazen üzgün ve atarlı..o bir idol yaa..harika bişi o, muhteşem bir yaratık:glmsm2:
     
  9. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    :D ah tantana ah :D

    hımm onu severim, iyidir yani, ama yine de birşey var... nasıl desem, emin olamama hissi vardır ya, öyle birşeyler hissediyorum bazen ona karşı. Ama yine de iyi kalplidir, öyle olduğunu düşünüyorum en azından ben.
     
  10. sha.

    sha. ..daha çirkin, daha huysuz

    benim için çok özel, çok çok kıymetlidir. Asla üzülmesini istemem. onu üzeni bende üzerim hatta o kadar çirkefliğim de vardır yani :)
     
  11. zipper

    zipper quae nocent docent

    o çok başka biri...burada ve bu yakınlıkta bulmayı ummadığım kişi oldu diyebilirim..çok mutlu olmasını istiyorum,değerini bulmasını....yıllar geçebilir,zaman ömrüme bir çok insan ekleyebilir,ama o hep hatırlananların arasında kalacak...hiçbir zaman unutmayacağım onu..
     
  12. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    Şimdiiiii, onunla son günlerde daha fazla konuşuyoruz. Sakin, her zaman gülümseten bir insan. Biraz ablama benzetiyorum onun tarzını. Belki ondan, ona bu kadar kolay sıcaklık hissettim. Keşke daha önce sohbet ettiğim kişilerden olsaydı. Keşke. Onun duygusallığını da seviyorum. İnceliğini de. Bazen sakinliğinden beklenmeyecek şeyler de yapıyor :D Binbir rengi barındıran bir insan. Sevgi dolu. Umarım herşeyin en güzelini yaşar. Hak ediyor çünkü.
     
  13. nur tanesi

    nur tanesi New Member

    Anlatacağım kişi benden büyük. Ama hiç hissedilmiyor.

    Hatta bazen ben ona ablalık yapmak, teselli etmek,
    sarıp sarmalamak istiyorum.
    Keşke gücüm olsa onu üzüntülerden koruyabilsem.

    Gözüm görmeyince yokluğu nu hemen hissediyorum.
    Sohbetlerini çok seviyorum. Kalbime dokunabiliyor.
    Sanki ben söylemeden her şeyi biliyor, hissediyor ve anlıyor.

    Sessiz ama güçlü bir enerjisi var. İyiki seni tanımışım.
    Değerli arkadaşım benim.
     
  14. eun sung

    eun sung Well-Known Member

    öncelikle çok güzel bir yer velakin ben meraktan ölüyorum anlattığınız kişiyi anlamayınca ....:(

    Neyse gelelim bana o bir candaş o bir düşünceli o bir hassas kalp sahibi o bir iki üç dinginliğiyle adama huzur veren biri...:Lv:
     
  15. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    Ben de bu oyunu seviyorum eun :)

    Şimdiiii, daha ilk görüşümde dikkatimi çekti bu kişi. Kısa sürede, mümkün olduğunca uzun muhabbet ettik. Bilirsiniz ben pek öyle kolay anlatamam özel mevzularımı, açamam kendimi, derdimi. Benim için insanları sevmek kolaydır, ama güven çok başka birşeydir. Rahat ettim sanki onunla. Yakınlık hissettim. Huzur verdi sanki. Tanıdığıma çok memnun oldum. Farklı. Özellikle "herkesin bir yarası vardır." sözü ve anlattığı kıssa, gönül telimi titretmiştir. Gözümü doldurmuştur. İnsana, bazen şu dünyada yalnız ve kimsesiz olmadığının hatırlatılması gerekiyor. İnsan unutuyor çünkü, umudunu da kaybediyor. İnşallah bir gün gerçek anlamda da tanışırız, galiba şu an için en çok merak ettiğim o. Arkadaşım, inşallah Allah muhabbetimizi arttırsın. Dualarım seninle biliyorsun, bugün herşey yolunda gidecek inşallah.

    "-Benim de bir hayalim vardı.
    -Deme bende de böbrek taşı vardı, zamanla geçiyor herşey." Sünger Bob'a saygılarımla... :D

    :D :D Öpüyorum
     
  16. Mim

    Mim New Member

    Yanında rahat ettiğim, sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğim, hergün konuşmayı umduğum, beni anlayan, dinleyen, rahatlatan, güldüren biri o. Huylarımız bile o kadar benziyor ki, benden uzakta ama kalbime yakın bir kardeşim diyebilirim. (Yanımdaki yemen de yemen deki yanımda misali) Ben onu Allah için çok seviyorum. İyi ki tanıştım, iyi ki var :) İnşaallah kardeşliğimiz bâki olur. Cennette de komşum olur inşaallah :D Sevdim seni ;) Duacıyım :)
     
  17. LITTLE

    LITTLE Well-Known Member

    şimdi öncelikle bu yorumumda yanılmışım. Nasıl böyle bir fikre varmışım bilmiyorum. Sanırım bazı sebeplerden alınganlık etmişim. Nereden çıkardım ki benden hoşlanmadığını? Utandım. Gerçi böyle bir konuda yanıldığıma ve bundan dolayı utandığıma memnunum. Henüz tam olarak tanımasam da, hoşlanmadığım kişilerden olmayacağını öğrendim. Düzgün biri. Kibar.
     
  18. Emma

    Emma New Member

    aslında hakkında bir şey bilmiyorum ama forumda benden önce günaydın yazan biri :D
    eklediği resimleri seviyorum
     
  19. zipper

    zipper quae nocent docent

    Tarzını yeni yeni sevdiğim biri,çünkü çok paylaşımımız yoktu kendisiyle.hatta hatta bazı zamanlar ne kadar ciddi ne kadar şaka yaptığını anlamadığım oluyordu.şimdi onu daha fazla seviyorum ,yolu açık olsun inşaallah:)
     
  20. zipper

    zipper quae nocent docent

    Kendisiyle daha önce paylaşım içinde bulunmadığımdan dolayı pişmanlık duyduğum biri o..forumun en güzel insanlarından biri,hem olgun,hem çocuksu,ince yerlere incelikle dokunan biri.çoook sevdiğim biri..Yüreğinin dengini bulmasını dilediğim biri:Lv:
     

Bu Sayfayı Paylaş