evil_girl - Kamp Aşkım (Ben Yazdım)

'Yazılar, Denemeler.' forumunda evil_girl tarafından 3 Oca 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. evil_girl

    evil_girl New Member

    16 yıllık hayatıım boyunca hiç şımartılmamıştım. aslında ailemin maddi durumuna bakınca bunu söylemek garipti ama manevi durumdan bitik oldukları konusunda garanti verebilridim. onlar sayesinde Hayattan sağumuş genç kız oluyordum. sinirli olmamdn nefret edp beni kızdırmaları garipti. onların yanında somurtup duruyordum bu da bni ionlarn gözünde asi kız gbi gösteryrdu. ayynı zamanda sinir bozucu ğabeyimi çekmek zorunda kalıyordum.
    Ama artık kurtulacaktım. amerika da yatılı bir kkurs bulmuştum. sonunda turnuvalara gidecektik ve ucunda yüklü bir para artı tanınma şansı vardı. ucunda para olduğu halde annemler beni kesin yollardı. onlar için sadece iki şey önemliydi. birincisi para ve ikincisi kıymatli oğulları. ağabeyimi çok severlerdi bu yüzden hep geri planda kalmıştım. Aslında aabeyimi bende severdim. zaten okulda ki bütün ızlar ağabeyime hastaydı. aslında düşününce haklılardı.. n-bayyaa yakışıklı bir çocuktu. Kumral saçları ve ela göxleri kaslı ve uzun bir vüzudu vardı. ma onu sevdiğimi sylemektense diri dri yaklmayı terch ederdm. bu yaratmakta uzun bir süre uğraştığım asi kız karizmamı çizebilirdi.
    Bu arada ben Mia.. Mia Davis. İstanbulda yaşıyorum ama aslında amerikalıym.. burada beni hayata bağayan tek etken olan eryem var.. o benim en iyi arkadaşım. Hani şı her insana lazım arkadaşlardann..
     
  2. erva xp

    erva xp <b>"masalcı"</b>

    =) ck gzl olmus :D
     
  3. train_logan

    train_logan New Member

    bence de gzl bi yazar olabilirsn çkkk beğendm :sak sak:
     
  4. evil_girl

    evil_girl New Member

    İlk önce gecikme için özr dlrmm :gül:

    1. bölüm

    sonunda amerikadaydım. annemlerin tuttuğu -gereksizz ama yakışıkklı :)- şoförün kapımı açmasına izin vermeden dışarı çıktım. nerdeyse geri dönüp şoföre yanlış yeremi gelidik? diye soractmm aama pek akıllı durmayacağını anladım ve susmaya karar verdim. otel gibi bir şeydi. bir sürü küçük kulübe ve şirin ağaçlar vrdı.. etraf yemyeşildi ama arada küçük patikaları oluşturan taşlar vardı. bu daha çok ailemn aldığı küçük parklara benziyordu ama heryerde dikkate bile alnmayan "Çimlere basmayan" tabelaları yoktu. yanii gerçekten onları niye koyduklarını hep merak etmiştim. saçmaydılar ama babam onların önemli -ne önemlii bee :p- olduğunu söylerdi. zaten bi süre sonra sormayı bırkmştmm. arkamdan gelen erkek sesiyle yerimden sıçradım.
    "Artık ben gideyim... eğer bir yere gitmeyi düşünürseniz ben, arayaın"
    "Te-teşekkürler"
    Başıyla kısa bir selam verdi ve arabaya bindi. giderken ona kısaca el salladım. başlıyordu. arkamdan otoriter bir erkek sesi geldi. yine çok korkmuştum. lanet olsun1 sanırım kursa başlamadan kalpten gidecektim.
    "Bayan Davis!"
    Hızla arkama döndüm. "ŞEy.. Ben- benim" diye kekeledim.
    Elini uzattı. "Hoşageldiniz"
    Gülümsedim ve elini sıktım. "teşekkür ederim" dedim.
    "Sizi odanıza götüürmesi için birini çağırayım"
    "RYAN buraya gel"
    Haififçe ürperidim. bu isim beni aldatan ve o günden beri unutmak istediğim pisliğin tekiydi. Ve kısa bir süre sonra gelen çocuk ürpermeme yol açtı. sadece ismi benzemiyordu... o pisliğin ta kendisiydii...
     
  5. train_logan

    train_logan New Member

    çk gzl olmuş beğendim bu kitabı tamamla bizim gibi VA serisini okuyanlar için sprrr tutulurr :D ;)
     
  6. evil_girl

    evil_girl New Member

    thnxx cnm =)
     
  7. evil_girl

    evil_girl New Member

    bölüm 2

    Sadece yüzüne bakıyordum. aynı şaşkınlığı hissediyordu. yani yüzüne bakınca öle gözüküyordu. birdan bana doğru yürüyüp bana sıkıca sarılda. bu benm esk, anılarıı canlandırmaya yetiyordu. istersenz ondan nefret etmeye başladığım güne dönelim.

    çok normal başlamıştı. yatağımdan kalkmam için saatimnn susturmayaa çalıştım ama tek yapabildğim elimi masanın köşesine çarpmak oldu. sonunda gözlerimi açtm ve saate bastım. sonunda susmuşştu ama aynı zamnda yataktan fırlamıştım. bu gn bni okulaa Ryan götürecekti. o çocuğu hak edecek ne yapmştm bilmiyordmm. o kadar yakışıklı ve iyidi ki. daınık buraktığı hafif sarıy kaçan saçları ve yaşil gözleri vardı. bazen o gözlerin içinde kaybolduğumu düşünürüdüm.o kadar kızın arasında beni seçmişti. ve onu çok seviyordum. daha önce hiç bir erkek için böyle hissetmemiştim. ve daha sadece 1 aydr çkıyordkk. bu gn bni okula bırakcktı. hemen ayapa kalktım ve hazırlanmaya başladım. kısa bir kot şort giydim. ailemn sıkıcı kuralları u gn beni ilgilendirmiyordu. kalçama kadar gelen saçlarımı açık bıraktım ve üstüne siyah bir taç taktım. üstünde kuru kafaa olan en sevdiğim küpeleri taktım. küpe büyüktü ve ucındaki kuru kafanın gözleri kalp şeklindeydi ve gözler,nden ve apzından akan kan küpenin devamını oluşturuyordu. üstüme de siyah tişörtümü giydim. gözlerime siyah kalem çektim ve dudaklarıma hafif bir parlatıcı sürdüm. çok tatlı olmştm. aşağıya indim ve kahvaltımı hızlıca ettm dışarı çıktığımda kapıda duran güzel arabayı yı gördüm. ve ,ç,ndeki sevgilimi. çantamı pmzuma attım ve huzlaca arabaya koştum. arabya bindiğimde Ryan dudaklarıma bir öpücük kondurdu ve arabayı sürmeye başladı. Okula vardığımzda dersiimn erken başlayacağını hatırlamıştım ve arabadn koşarak indim ve giderken ona derse gittiğimi söledim. herneyse uatmyalım dersten döndüğümde onu sınıfnda bulamadım bende genelde takıldığı yer oolan okulun önündeki yasak yere gittim. aslında orası saklanmak için iyi bir yerdi. duvardan döndüğümde... onu gördüm... ve şu kucağında oturan ve suratını emmekte olduğu kızı... nasıl öpüyodu. yavaş hata sanırım ı gün hayatımda ilk defa sansürü istemiştim. ihtiyacım vardı. sessizce kaçmaya çalışırken bir okulda görmediğim cama çarptım. her yerime camlar saplanmıştı. ryan kucağından kızı fırlattı ve yanıma geldi. o ana neden bu kadar ağladığımı bilmiordum. aldatıldığıanmı yoksa etimi parçalayan camlardanmı. belkide kırılan kalbimdi canımı o kdar yakan... ryan elini uzatı.. gözlerimi gözlerine diktim ve
    "S.iktir git!! dokunma bana ben kalkarım" diye bağırdım. gerçekten acınası olduğumdan emindm ama eilimden ne gelirdi? her yerim kanıyordu ve eminim gözlerimdeki kalem akmıştı.
    Ryan'ın gözlerinde hafif bir acı yakaladım. "Bırak yardım edeyim"
    ateş saçan gözlerimi gözlerine diktim "Sen git or.spun için para topla! dudaklarını öyle bir emiyordun ki eminim estetiğe ihtiyacı olacaktırr!!" diye bağırdım.
    ryan elini başna koydu "Ne yapabilirdim beni öpmüyordun bile"
    Güçsüz elimle suratının ortasna bir tokat indirdim. "Ne yanii seni öpseydim seninle sevişmediğim için aynı şeyi yapmayacakmıydın??" diye bağırdım. gözlerimdeki siyah yıldızcıklar büyüyordu ve ben küfretmeeye devam ederken sonunda etrafım karadıı...
     
  8. erva xp

    erva xp <b>"masalcı"</b>

    harika olmuş canikom :D
    hele de tokat kısmı bide kızın kıyafeti :D
    ellerine sağlık
     
  9. evil_girl

    evil_girl New Member

    thnxx cnm =)
     
  10. train_logan

    train_logan New Member

    ya cidden gzl olmuş yalnız var ya o kızın yerinde olsaydım tokat deil de tekme ya da yumruk yapıştırırdım yüzünün ortasına :D
     
  11. train_logan

    train_logan New Member

    diğer bölümler ne zaman gelio bn çok merak etmeye başladım
     
  12. evil_girl

    evil_girl New Member

    cnm sınnav haftam başşladıı :eek:ff:
    çalışmam gerek o yüzdn bi süre yb yok ama haftaya çarş ve buütn şubvat tatili boyunca hergün ve uzun uzun bölümler paylaşcmm =)
     
  13. train_logan

    train_logan New Member

    teşekkürler o kadar bekleyebiliriz canım :D bu arada sınavlarında başarılar ;)
     
  14. evil_girl

    evil_girl New Member

    thnxx cnmm =)
     
  15. train_logan

    train_logan New Member

    nası geçti sınavlar yoksa hala bitmedi mi ???
     
  16. evil_girl

    evil_girl New Member

    bu gn bitti :)
    sonunda :D
    French hariç iyi geçti dieblrmm =) =)
    Yenii bölümü bilgisayara geçrip atıormm =)
     
  17. devil_7

    devil_7 Well-Known Member

    Hikayen gerçekten güzel gidiyor bende diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel yerde kalmıştı devamının nasıl olacağını merak ediyorum doğrusu :):) Emeğine sağlık, bizi fazla bekletmezsin umarım sınavlarında bittiğine göre
     
  18. train_logan

    train_logan New Member

    teşekkürler diğer bölümleri de beklioz :D
     
  19. evil_girl

    evil_girl New Member

    bu da 3. bölüm

    ondan nefret ediyordum. yani ciddi anlamda. ama daha ilk günden birinin ağzını dağıttığım için müdürle tanışmam hoş olmazdı. sanırım. aslında benim için problem değildi. yanii alışmıştım. eskiden -yani bu senenin başlarında- müdüre o kadar çok gidiyordum ki adam son gün bana kahve ısmarlamıştı. ama ailem sayesinde bana uzaklaştırma bilke vermiyordu. hger ne kadar kabul etmesemde bnların başşı aldatıldığımı fark ettiğim gündü. o günden sonra biraz (!) daha kavgacı ve az da olsa şımarıık olmuş olabilirdim. ama bu beni hiç olmadığım kadar popüler yapmıştı. Meryem bana durmadan "Bu şwkilde popüler olman hiç doğru değil" konuşması yapıyordu. ama onu bu konuda pek dinlemiyordum. zaten kısa bir süre önce bu konuşmayı ezberlemiştim. Meryem tabiii ki herşeyi biliyordu. heemde o olayın olduğu gn öğrenmişti ve sanırım Ryan güzel bi dayak yemişti :D MEryem kavgacı bir kız değildir hatta şidetten nefret eder ama konu ben olunca sınırllarını o9labildiğpince zorlar. aslında bı bir kısır döngüdür ben başımı belaya sokarım Meryem beni kurtarır ve hemen ardından başımın ettini yer. o kızı gerçekten çok seviyorum. biraz fazla kkuralcı ama o benğiö en iyi arkadaiım. ve şu an Ryan'ı ban sarılırken görse eminim Ryan içibn hoş olmayan şeyler yapardı. daha önce neler yaptığını görmüştüm. 0da okulda çok popülerdi ve hiç abartmıyorum bağlantıları sayensinde br dedikoduyu 1 dakika içinde bütün okula yaydığını duymuştum. Ryan'da aynı sebepten dolayı gitmişti. onun hakkında yaydığı dedikoduyu bilmiyordum ama çok kötü bir şey olduğu kesindi çünkü Ryan ertesi gün gitmişti.
    Bir elimi yavaşça belin doladım.
    kulağına eğilip "eğer bunu bir daha yaparsan çocuğun olmayabilir" dedim.
    hiç bir şey demdi sadece kıkırdadı ve geri çekildi. şu sanırım önemli olan adamda gitmişti.
    "Bana odamı göster ve defol"
    "Hla sert kızı oynuyorsun hiç değişmemişsin"
    "Hala pisliksin- ha bide mümkün olacağını hiç sanmıyordum ama daha aptalsın"
    "Öyle diyorsan" dedi srtışı sesine yansıyordu.
    "ÖYle diyorum ve bana odamı gösterip gitmeni de"
    "Tamam kızma."
    "Senin yanında olup kızmamam ne kadar mümkün"
    "Wow! ,tatlı cadıdan tam bi cadıya dönüşmüşsün"
    aniden durdum ve ona döndüm. yakasında tutp yüzüne yaklaştım "Senin eserin. sonuçlarına hazır ol" dedim ve onu ittirip önden yürümeye başladım.
    Arkamdan koşaak bana yetişti. "Bu sonuçlarnı çok merak ediyorum" dedi. yüzündeki sırıtışı bir yumrukla yüzünden silmek için nelerimi vermezdim. bu arada bir klubenin önünde durduk.
    "İşte burası" dedi. anahtarı vermesi için bir şey söylemeden elimi uzattım. anahtarı avcuma bıraaktı. anahtarı anahtar deliğine sokup kapıyı açtım.
    WOW! annemler parayı basmıştı. oda süperdi. odanın duvarları rahatlatıcı bir şekilde ahşaptı. yani öyle gözüküyordu. odanın ortasından ahşaptan bir yatak vardı. iki kişliklti ve siyah bir örtü geçirilmişti. iki yanındada yine ahşşaptan iki komidin vardı. İçerdie tuvalet oluğunu düşündüğüm küçük bir oda ve başka bir oda daha vardı. 2. odanın kapısı yoktu ve orasının mutfak olduğu anlaşılıyordu. çokgüzeldi 2 ayımı urda geçirecek olmam iyiydi.
    iç çekip Ryan'a döndüm. "Sonuçlarını çok yakında göreceksin ben olsam hazırlıklı olurdum" dedim ve kapıyı burnuna geldiğini umarak kapattım.
     
  20. erva xp

    erva xp <b>"masalcı"</b>

    cook gzl olmus ellerine sağlık cnm :)
     

Bu Sayfayı Paylaş