Ashly'nin hiç kuşkusu yoktu bu çocuk oğluydu. Minicik bir bebekken kocasının ailesine terk etmek zorunda kaldığı oğlu... Kocası Hassan'ın ölümünden genç kadını sorumlu tutan aile çocuğu bir Arap prensi gibi yetiştirmek üzere Ashley'nin elinden almıştı. Şimdi onu annesinin çalıştığı bu İngiliz okuluna yazdırmakta ne gibi bir amaçları olabilirdi? Geçmişi çevrilen bir sayfa değil kapanmış bir kitap olarak görüyordu Ashley. Yoksa hâlâ ümit edebilir miydi? Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here.
seyhlı bır kıtapmı buda öldümde cenneteme gıttım bugun super paylasımlar var sitede emeğine yüreğine sağlık ebru eskı gelısım ve aby ıle duzenleme supersın:sak sak: nazar değmesın:canim: not alternatfı lınk ekledım bılgınıze arkadaşlar:saygilar:
Türk filmi gibi bir adı var Ard arda 2 bd okudum az önce. Zehirlenme yaşıyorum. Artık yarına kalacak bu Şeyhseverler yine gözünüz aydın benim iskoçtan hala haber yok. Oturup kendim yazmam gerekecek iskoçlu bir bd. Oy oyyy. İskoçumun saçları kızıl bukle bukle dökülür omuzuna oyy. Ellerine sağlık ebru. Birde iskoç eklesen cennete gidersin