Yakından tanıdığım iki kişi, bu yolla tanışıp birbirlerini sevdiler. Evlendiler. Şimdi çocukları bile var. Çok mutlular. Bilemiyorum şanslı mıydılar, kader, kısmet işte. Şimdi, bu şekilde tanışıp (internet üzerinden), buluşarak iyi arkadaş olan birçok insan var bu forumda da. Arkadaşlık oluyor da, aşk niye olmasın diye aklına gelir insanın. Evet, aşk biraz daha farklı bir mevzu, farkındayım. Bilemiyorum Bir tarafım örneklerini gördüğü için inanıyor, bir tarafım da ... ne düşüneceğini bilemiyor.
Aşka değil ama sevgiye inanıyorum. Mesela ben sizleri burası sayesinde tanıdım ve çook sevdim. Bir insanı görmeden sesini bile duymadan sevebileceğini öğrenmiş oldum böylece. Ama burayı tanımadan önce bu soru sorulsaydı cevabım farklı olurdu.
İnanmam insan birbirini görmeden birbirine dokunmadan nasıl aşk yaşayabilir ki gerçekte belki o kişi değil çok farklı biri