2011 Modası Şimdiden Belli

'Kadınca' forumunda "DOĞU$" tarafından 6 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. "DOĞU$"

    "DOĞU$" <b>Eurovision Delisi :)</b>

    2011 Modası Şimdiden Belli
    [​IMG]

    Dünyanın en önemli trend otoritelerinden Intercolor, 2010 - 2011 sonbahar kış trendlerini belirledi. Intercolor'da yer alan Özlem Süer ve Ümit Ünal, yılda iki defa yapılan toplantıda belirlenen trendler hakkında bilgi verdi.

    Giysi ve makyaj çok renkli olacak
    Küreselleşen gri tablonun etkisinden kurtulmak için modacılar, 2010 - 2011 sonbahar kış sezonunda daha renkli , oyuncak formları ve çocuk masal kitaplarından alınmış renkleri kullanacak. Vurgu rengi olacak kırmızı ise çok parlak tonlarda kullanılacak. Bunun yanı sıra okside olmuş renkler olacak. Kromatize olmuş metal dokusu ile bu vintage görünüm vurgulanacak. Öne çıkan renklerden diğeri ise neon renkleri.. Mat renklerin üzerinde parlayan neon etkilerini sıkça göreceğiz.

    Bob Dylan gibi giyinilecek
    Entellektüel ve sofistike formlar sıkça gözlenecek. Böb Dylan gibi siyah deri ceket, siyah pantolon, puantiyeli ve baskılı gömlekler.. Makyajsız ve androjen olma durumları gözlenebilir. Bunun yanı sra kocaman büyük baskılar, tuval gibi sanatsal tek parça giysilerde çok sık görülecek. Büyük ve geniş kıyafetler moda olacak.
     

Bu Sayfayı Paylaş