2014-2015 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Hangi Takım Olur?

'Anketör' forumunda ENB_ tarafından 28 Ağu 2014 tarihinde açılan konu

?

2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Bu anket 5 May 2015 tarihinde kapatılmış.
  1. Galatasaray

60.0%
  2. Fenerbahçe

0 oy
    0.0%
  3. Beşiktaş

40.0%
  4. Trabzonspor

0 oy
    0.0%
  5. Diğer

0 oy
    0.0%
  1. ENB_

ENB_ Member

Arkadaşlar yeni bir sezon daha başlıyor fikirlerinizi neler şampiyon kim olur sizce

2. zipper

zipper quae nocent docent

Hımm çok erken değil mi bunu tahmin etmek için :) Şu şartlarda hakeden olsun demek düşer en fazla :p :D Centilmenliğin kazandığı ve şikesiz bir sezon olsun inş. :)

3. ENB_

ENB_ Member

Fikstür çekildi bileee :) ben de aynı şeyleri diliyorum sevgili zipper inşallah birbirini bıçaklayan holiganlar da olmaz ayrıca olaylardan dolayı oynanamayan derbiler de :)

4. onurrr

onurrr Active Member

Galatasaray i sampiyon yapmaya calisiyorlar.Ben Fenerbahceliyim.Bu sezon BJK sampiyon olsun istiyorum.GS asla. Ptt 1.ligde de Adana demirspor sampiyon olur.Amin.;)

5. zipper

zipper quae nocent docent

Çalışıyorlar (!)biraz iddialı bir sözcük olmuş :)

6. ENB_

ENB_ Member

Baya heyecanlı bir lig oluyor bu sene ve ilginç bir şekilde su ana kadar pek de kötü olaylar yaşanmadı amaaan nazar değmesin onurr oralara girersek hiç çıkamayız işin işinden ama sana maçları daha dikkatli takip etmeni öneririm hakem kararları belli ediyor her şeyi

7. Shangri-La

Shangri-La New Member

Sezonun bitmesine daha 10 hafta var ancak şampiyonluk mücadelesi iyice kızışmış durumda.
    Futbol dışı konuların pek konuşulmadığı bir sezon geçmesi açısından sevindirici.
    Şu an birşey söylemek için erken ama fikstür avantajı da göz önünde bulundurulduğunda Galatasaray'ın zirve mücadelesinden galip ayrılacağını düşünüyorum.

Bu Sayfayı Paylaş