Hımm çok erken değil mi bunu tahmin etmek için Şu şartlarda hakeden olsun demek düşer en fazla Centilmenliğin kazandığı ve şikesiz bir sezon olsun inş.
Fikstür çekildi bileee ben de aynı şeyleri diliyorum sevgili zipper inşallah birbirini bıçaklayan holiganlar da olmaz ayrıca olaylardan dolayı oynanamayan derbiler de
Galatasaray i sampiyon yapmaya calisiyorlar.Ben Fenerbahceliyim.Bu sezon BJK sampiyon olsun istiyorum.GS asla. Ptt 1.ligde de Adana demirspor sampiyon olur.Amin.
Baya heyecanlı bir lig oluyor bu sene ve ilginç bir şekilde su ana kadar pek de kötü olaylar yaşanmadı amaaan nazar değmesin onurr oralara girersek hiç çıkamayız işin işinden ama sana maçları daha dikkatli takip etmeni öneririm hakem kararları belli ediyor her şeyi
Sezonun bitmesine daha 10 hafta var ancak şampiyonluk mücadelesi iyice kızışmış durumda. Futbol dışı konuların pek konuşulmadığı bir sezon geçmesi açısından sevindirici. Şu an birşey söylemek için erken ama fikstür avantajı da göz önünde bulundurulduğunda Galatasaray'ın zirve mücadelesinden galip ayrılacağını düşünüyorum.