MALZEMELER 250 gr. kuzu kuşbaşı 3 su bardağı pirinç 3 adet havuç 3 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı tereyağ Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika bekletin. Tencereye margarin koyup kuzu kuşbaşı etleri ekleyin. Etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Zar şeklinde doğranmış soğan, karabiber ve tuz ekleyin. Bu arada kavurmaya devam etmelisiniz. 2 bardak su koyduktan sonra kısık ateşte 30 dakika pişirin. Havucu kibrit şeklinde doğrayıp tencereye koyun ve 15 dakika daha pişirin. Havuçlu etin üzerine 3 bardak su koyup su kaynayınca pirinçleri ilave edip çok kısık ateşte, pirinçler suyunu çekene kadar pişirin. Servis tabağına alıp sıcak servis yapın. Afiyet Olsun...:saygilar::saygilar:
yok arkadaş olmaz böyle. . .pilavın içinde ya fasulye olur ya tavık , ondan başka bişey girmez pilava , boykot ediorum !