Adil Gökburun - Şeytanca Protokoller

'E-Kitap' forumunda ToXiCiTY tarafından 3 Haz 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ToXiCiTY

ToXiCiTY <b>MeLoDiM</b>

Bu kitap, Yahudinin Selman (Salomon) Rüşdi'ye yazdırmış olduğu "ŞEYTANCA AYETLER" kitabına karşı hazırlanmış yazılı protesto niteliğindedir.

ÖNSÖZ

Şeytanı Allah (cc) lanetlemiştir. Bu lanetleniş, ona ilk insan olan Adem'e haset ve düşmanlığından dolayı olmuştur. Allah (cc) Kuran’da Yahudi’yi de lanetlemiştir. Yahudi de insanlara hasetlik ve düşmanlık bakımından şeytanı geride bırakmıştır Biz Müslümanların peygamberi bir mübarek sözünde şöyle buyurmaktadır. İnsanların şeytanları cinlerin şeytanlarından daha tehlikelidir. Elbette o dogru sözlüdür. Asırlar boyu Yahudi milleti insanlara düşmanlık bakımından şeytanın pabucunu dama atmış. Hadiste duyurulduğu gibi gerçek şeytanı fersah fersah geçmiştir. Benim aciz bir kul olarak zannı galibim şudur ki insanların şeytanlarından murat Yahudilerdir. Asırlar boyu Müslümanlara sayısız düşmanlıklar yapan Yahudi son olarak Salomon rüşdü kafirine yazdırmış olduğu Şeytanca Ayetler isimli kitapla bu düşmanlığının zirvesine ulaşmıştır. Aynı Yahudi Hıristiyan batı milletlerine de yüz yıllardır yapmadığı kalmamış nihayetinde Madonna isimli fahişeye "Günaha Son Çağrı" isimli filmi çevirterek bu düşmanlığın zirvesine ulaşmıştır. Müslümanlar Salomon'u lanetlerken Hıristiyanlar da Madonna'yı lanetlenmişlerdir. Oysa bu iki şeytan gerçek şeytanı maskeleyen birer Suni şeytandır. Müslümanlar bugün Amerika'ya büyük şeytan ismini takmışlardır. Oysa Amerika gerçek şeytanın kartondan büyük bir şeytan icat ederek bu şeytanın arkasında rahat hareket eden hakikatte asıl şeytanın dev maskıdır. Bugün ve asırlardır yeryüzünde bir tek büyük şeytan vardır o da İSRAİL’DİR. Bir zamanlar komünizme kızanlar Rusya'yı hedef alırken Kapitalizmin düşmanlarıysa he*def olarak Amerika'yı görmüşlerdir. Oysa bu iki şeytanı doğuran asıl anaç şeytan insanların gözünden kendini gizlemeyi sürekli başarmıştır. Ben bu kitabımla büyük şeytanı ve onun şeytanca hilelerini anlatmaya çalışacağım. Bu vesile ile hem Müslüman milletlerin hem de Avrupa’nın Hıristiyan milletlerinin asırlardır hangi şeytanlar tarafından hangi oyunlarla mahvedildiklerine dikkat çekeceğim.

Boyut: 272 kb

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
    alternatif
    Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

:saygilar:

SABAR bunu beğendi.
  2. lisbella

lisbella New Member

dostum noolursun rapidden başka bi yerden uploadla benim rapidde free m doldu da

3. ToXiCiTY

ToXiCiTY <b>MeLoDiM</b>

Lisbella Linki düzenledim
    alternatif link yazdım asaa senin icin

4. egitanos

egitanos New Member

teşkkrlr

5. murhan

murhan New Member

sağol

6. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member