Alanna Knight - Stuart Safiri

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 1 Nis 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

"Gerilim romanının kraliçesi..."
    -The Times

Ağustos 1811. Galler Prensi George, metresi Creeve Markizi Sarah'yı yatağında ölü olarak bulur. Genç kadın boynundaki inci kolyeyle boğulmuştur. Evli bir kadının, yatağında ölü bulunmasının sebep olacağı skandalın farkında olan prens, kendini İskoçyalı bir avukat olarak tanıtan Tam Eildor'dan olayı araştırmasını ister. Çok geçmeden kıymetli Stuart Safiri'nin de çalınmış olduğu fark edilir. Tam, onu dört bir yandan kuşatan meşum güçleri alt ederek bu çifte gizemi çözmeye ve bir an evvel geldiği zamana geri dönmeye çalışacaktır.

İlk kitabını 1969 senesinde yayımlayan yazar bu yıl ellinci kitabının basımını kutluyor. Roman, oyun ve biyografi yazarı olan Knight'ın eserleri arasında gotik ve tarihi romanlar, polisiyelerin yanı sıra bir de Robert Louis Stevenson üzerine bir çalışması bulunuyor. Victoria dönemi dedektifi Jeremy Faro karakteriyle büyük beğeni toplayan yazarın dünyanın dört bir yanından hayranları mevcut.

...
    Çok ciddü(deme yahu:D) bir kitap olarak gördüğüm çün yorumlarımı kendime sakladım:füü:(işin keyfini kaçırmayayım dedim bu bir bd değil çünkü;)) Sponsorum kütüphanemdir:p
    Çerez gibi bir romandı. Ben fena bulmadım dilerim sizlerde keyifle okursunuz.
    Taramaya niyetlendiğimde ceyti'nin doğum gününden bihaberdim.Daha romantik bir şeyler seçmediğim için üzgünüm:$
    Sevgili ceyti senin emeklerini asla karşılamaz ama doğum günün şerefine hepimiz okuyup keyfilenelim:D Mutlu yıllar:gül:

:saygilar:
    Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
    :saygilar:

SABAR ve puşt54 bunu beğendi.
  2. asilasil

asilasil Active Member

teşekkürler

3. yesil-mavi

yesil-mavi Active Member

tesekkürler

4. ntltet

ntltet Active Member

teşekkür

5. Elifsu

Elifsu New Member

teşekkür ederim

6. nila

nila New Member

tesekkürler

7. adiloş

adiloş New Member

Sevgili Coraline, emeğin ve paylaşımın için çok teşekkürler. Biraz tarz değişikliği iyidir, konusu da ilginç görünüyor. Sunni gerilimlerden çok hoşlanmasam da (çünkü gerçekten de gerim gerim gerilmemize neden olan o kadar çok şey yaşıyoruz ki günümüzde) zamanda yolculuk ve de gizem çözme gibi ilginç olaylardan söz ediyor oluşu ilgimi çekti. Bir kez daha teşekkür ederim.
    Ceyti, yeniden iyi ki doğduuuun, iyi ki doğduuuun, mutlu yıllar saanaaaaa....

8. adiloş

adiloş New Member

Sevgili Coraline, emeğin ve paylaşımın için çok teşekkürler. Biraz tarz değişikliği iyidir, konusu da ilginç görünüyor. Sunni gerilimlerden çok hoşlanmasam da (çünkü gerçekten de gerim gerim gerilmemize neden olan o kadar çok şey yaşıyoruz ki günümüzde) zamanda yolculuk ve de gizem çözme gibi ilginç olaylardan söz ediyor oluşu ilgimi çekti. Bir kez daha teşekkür ederim.
    Ceyti, yeniden iyi ki doğduuuun, iyi ki doğduuuun, mutlu yıllar saanaaaaa....

9. anubis

anubis New Member

çok teşekkür ederim:)

10. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

11. aysekoc

aysekoc New Member

Ellerine sağlık sevgili dünürüm:Lv:,bayılırım gerilim ve polisiye romanlara ama onları elimde okumayı seviyorum ekrana bakarak aynı zevki alamıyorum(bitirmeden bırakamadığm için gözlerim ağrıyor).Tabiki mecburiyetten (oku beni diye yalvarıyor bu kitaplar) okumak zorunda kalıyorum,çok güzel bir kitap paylaşmışsın bu kitapların taramaları bdlere benzemiyor saatler sürüyor o yüzden ayrıca teşekkürler,hafta sonum yine bilgisayar karşısında geçicek sayende.:gül:

12. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

bu siteyi bu yüzden seviyorum işte ;)
    tanıyan tanımayan herkesın bırbırıne bağlanması :canim:
    emınım ceytı cok sevınıcek ;) ıncelıgın ıcın cok tesekkurler coralıne :gül:

13. rozen

rozen Active Member

merci

14. apple

apple New Member

tşklerrrrr

15. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

1800lerin ingilteresi ve gerilim...bayıldım buna okuma sırasında öne alıyorum ;)
    cnm yüreğine ve kendi kütüphanene sağlık :canim:
    bekliyorum bunların devamını heee:füü:

16. buk@

buk@ Well-Known Member

Teşekkürler emeğin için

17. uykız

uykız Active Member

teşekkürler

18. huzami

huzami E-kitap Müdavim

Teşekkürler

19. tostosfatos