Alev Aksoy Crouiter - Yedi Evin Sırları Eserleri 21 dile çevrilen yazardan masal tadında bir roman. Evlerin de ruhu vardır. Onlar da görür, hissederler... Onlar da sever, sevgi beklerler. Sevdiklerine bağlanır, sır biriktirirler. Yedi Evin Sırları, Osmanlı İmparatorluğunun son günlerinden Cumhuriyetin ilanına ve günümüz Türkiyesine dört kuşak boyunca uzanan bir ailenin öyküsünü yaşadıkları farklı evlerin dilinden anlatıyor. Benzersiz olaylarla örülmüş bu aile destanında, aynı zamanda, değişik kuşaklardan özel dört kadının yaşamı buluşuyor. kendi taramamdır, iyi okumalar:saygilar: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Ellerine sağlık avemaria... :gül::Frnds: 1492 de İspanya'dan göç etmek zorunda kalan bir ailenin oradaki evlerine ilişkin anılarını da içeren bir kitap okumuştum vakti zamanında.. Her bir taşın bir sırrı, oraya konulmuş olmasının özel bir nedeni vardı sanki. Onu anımsattı konusu bana.. Tekrar teşekkürler... Keyif okumalar arkadaşlar...
Gerçekten her evin ayrı hikayesi, sırları, anıları vardır. Bunlar bazen hatırlanmak istenmeyen bazense hiç unutulmayan olaylardır. Teşekkürler avemeria
evleri güzel yapan iyi yasanabilir olmalaridir belki ama özel yapan gecmisteki yasanmisliklaridir bence. paylasiminiz icin tesekkürler..
Sevgili avemeria temelli mi dönüş yaptın, geçici bir dönüş mü seninki? Dönüşün kısa sürse de hızlı paylaşımlarınla açığı kapatacak gibisin. Çok teşekkür ediyorum yine farklı bir paylaşımla harcadığın emeğe.
sevesen aslında ayrılış yapmış sayılmam. sadece beğenerek okuduğum kitaplar yasaklı yayınevlerinden olunca paylaşamıyorum. Artık özelikle küflü için kitap bakıyorum son dönem paylaşabileceklerimin arasında bunlar vardı. uzun süre bir şeyler eklemesemde aklımın burada olduğunu bilmeni isterim