Alev Aksoy Crouiter - Yedi Evin Sırları

'E-Kitap' forumunda avemeria tarafından 9 Ara 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. avemeria

avemeria New Member

Alev Aksoy Crouiter - Yedi Evin Sırları

Eserleri 21 dile çevrilen yazardan masal tadında bir roman. Evlerin de ruhu vardır. Onlar da görür, hissederler... Onlar da sever, sevgi beklerler. Sevdiklerine bağlanır, sır biriktirirler.

Yedi Evin Sırları, Osmanlı İmparatorluğu’nun son günlerinden Cumhuriyet’in ilanına ve günümüz Türkiyesi’ne dört kuşak boyunca uzanan bir ailenin öyküsünü yaşadıkları farklı evlerin dilinden anlatıyor. Benzersiz olaylarla örülmüş bu aile destanında, aynı zamanda, değişik kuşaklardan özel dört kadının yaşamı buluşuyor.

kendi taramamdır, iyi okumalar:saygilar:

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

SABAR bunu beğendi.
  2. clondike

clondike Well-Known Member

Ellerine sağlık avemaria... :gül::Frnds: 1492 de İspanya'dan göç etmek zorunda kalan bir ailenin oradaki evlerine ilişkin anılarını da içeren bir kitap okumuştum vakti zamanında.. Her bir taşın bir sırrı, oraya konulmuş olmasının özel bir nedeni vardı sanki. Onu anımsattı konusu bana.. Tekrar teşekkürler... Keyif okumalar arkadaşlar...;)

3. saifa

saifa Well-Known Member

Gerçekten her evin ayrı hikayesi, sırları, anıları vardır. Bunlar bazen hatırlanmak istenmeyen bazense hiç unutulmayan olaylardır.
    Teşekkürler avemeria

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

paylaşım için teşekkürler avemeria...

5. rozen

rozen Active Member

sagol

6. asiz

asiz New Member

Teşekkürler.

7. _dark_

_dark_ New Member

Emeğinize sağlık.

8. omayra

omayra New Member

Paylaşım için teşekkür ederim..emeğinize sağlık..

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

evleri güzel yapan iyi yasanabilir olmalaridir belki ama özel yapan gecmisteki yasanmisliklaridir bence. paylasiminiz icin tesekkürler..

10. Candy35

Candy35 Active Member

Ellerine sağlık avemaria, farklı ve güzel paylaşımların için çok teşekkürler...

11. Gazoz

Gazoz Active Member

tesekkur

12. nila

nila New Member

teşekkürler

13. birdie

birdie Well-Known Member

Sevgili avemeria temelli mi dönüş yaptın, geçici bir dönüş mü seninki? :D Dönüşün kısa sürse de hızlı paylaşımlarınla açığı kapatacak gibisin. Çok teşekkür ediyorum yine farklı bir paylaşımla harcadığın emeğe.

14. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

15. lagaluga

lagaluga New Member

Teşekkürler

16. uykız

uykız Active Member

teşekkürler

17. avemeria

avemeria New Member

sevesen aslında ayrılış yapmış sayılmam. sadece beğenerek okuduğum kitaplar yasaklı yayınevlerinden olunca paylaşamıyorum. Artık özelikle küflü için kitap bakıyorum :) son dönem paylaşabileceklerimin arasında bunlar vardı. uzun süre bir şeyler eklemesemde aklımın burada olduğunu bilmeni isterim

18. sweet_61

sweet_61 New Member

teşekkürler

19. kiler

kiler Member

teşekkür ederim

20. TehLikeLi

TehLikeLi Active Member

tesekkurler

Bu Sayfayı Paylaş