Tarama Karawolf Düzenleme Ser_reS North Black elini sallasa ellisi gelirdi. Bir kişi hariç bu kişide North 'un yıllardır peşinden koştuğu Melody Woods'du. Onun güzel vücudu, o gecenin hatırası aklından hiç gitmiyor, her düşündüğünde yüreğine bir ateş düşüyordu. Yatağından kaçmış, sonra da Teksas'tan ayrılıp neredeyse bütün dünyayı gezmişti. Ama dedikodulara bakılırsa Melody dönmüştü... Hem de North ' u tekrar elde etmek için. Ama North onun artık adını ağzına almak istemiyordu. Melody yine de şansını denemeye hazırdı. LİNK Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. media şifre Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. Doğumgünü kızı Dzidacığıma kapaktaki kovboy dahil :füü: tüm kitap hediyedir:canim: Yeni Yaşında Gönlünden geçenler hayatına yansıması temennisiyle:canim: ----------------------- Kendi hazır arşivimde kovboylu bd yoktu Sağolsun Karawolftan rica ettim akşamüstü.. Tatilde iken bu saatte tarayıp yolladı Benim açmamı istedi Bugüne kadar düzenlemesini yaptığım hiçbir bdyi açmayı ben istemedim ama Dzida gibi gönülden paylaşımcı bir kaç dostum kendileri bunu benden istedi:canim: Dzida aracılığı ile tüm e kitapa emek veren arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum Böyle birine Karawolf gibi içten paylaşımcı bir dosttan bd hediye etmek ayrı bir keyif seneyede İnşallah Dzidanın doğum gününü burdaki sıcak ortamda kutlarız:canim: keyifli okumalar küflü güzelleri :gül:
Dzida öncelikle doğum gününü kutlar nice yıllar dilerim serres her daim yarddıma hazırım emeklerin için teşekkürler
Tarama Karawolf Düzenleme Ser_reS emeğinize sağlık kitap teksaslı yakışıklı ve zengin di galiba onu hatırlattı aynı şekilde yatmışlar:zuhaha::zuhaha::zuhaha: