Ao no Exorcist / Anime

'Anime ve Manga' forumunda Nerissa tarafından 21 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Anime Türü : Aksiyon , Fantezi , Shounen , Süper-Güç ,
    Bölüm : 24

Dünya, ayna gibi birbirine zıt iki farklı boyuttan oluşmaktaydı: İnsanların yaşadığı Assiah ve iblislerin hüküm sürdüğü Gehenna. Bu iki boyut arasında iletişim ve seyahat mümkün olmamasına rağmen iblisler, insanların ruhlarını ele geçirerek Assiah'a ulaşabiliyorlardı. İblislerin tanrısı Şeytan, kendisini barındırabilecek kadar güçlü bir insan bulamadığı için Gehenna'da sıkışıp kalmıştı. Bunu aşmak için, bir insan kadınından Okumura Rin adında bir çocuk sahibi oldu. Şeytan'ın oğlu, babasına yardım edecek mi, yoksa başka bir şeye mi dönüşecek? Bir ruh kovucuya mı?

Beğenen (98%)
    Beğenmeyen (2%)
    Kararsız (1%)

Bu yılın en iyi yapımlarından biri tartışmasız. Şuan 17.bölüme kdr türkçeye çevrildi. Her hafta yeni bir bölüm güncel olarak internete yükleniyor. Aldığı beğeni puanını hak eden bir anime. Tavsiye ederim;);):saygilar:​

2. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

sen beni öldüreceksin sonunda hangisi izlicem şimdi ben

3. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:zuhaha::zuhaha: Yakında burdan azar azar koyucam sende bnm gibi hepsinden sırayla 1 bölüm izle. Böylece tekrar ona sıra gelene kadar altyazısı çıkmış olur :gül::füü:

4. rüzgar

rüzgar Well-Known Member

teker teker mi ya hepsini birbirine karıştırırsam nolacak:saskin:

5. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Bunu beğendim. Konu süper. Babasının izinden gitmeyecek sanırım:) online izlemekten hoşlanmıyorum ben dvd de izlemek daha keyifli oluyor. masa başına çakılmadan koltuğa yayıla yayılaa:D

Bu Sayfayı Paylaş