işlediği suç beni ve çevremdekileri etkileyecekse hiç düşünmeden. bu belki bazı çevrelerce ispiyon gibi gözüksede kişinin kendine olan zararınada dur demiş olursunuz. affedilen her suç bi yenisi doğurur
Çok doqru, ne kadar arkadaşım,kardeşim,çok yakınım olsada.. dur demezsem durmaz.. o kötü yaptıqımı düsünsede aslında ona iyilik yapmıs oluyorum ben..
değil dostum babam olsa farketmez.... doğruluk ilk tercihim her zaman... zaten ne geliyosa bundan geliyo ya başıma neyse..
bu birazda şucun ne olduğuna bağlı ama ihbar edebileceğimi sanmıyorum elimden geldiğince arkadaşımı ikna etmeye çalışırım
benim arkadaşım dediğim adam bişi yaptıysa yasa dışıda olsa haklıdır o konuda (. nolursa olsun ihbar etmem , hatta saklanmasına yardımda ederim :d yardım yataklık yorganlık ve yastıklıktan bende girerim içeri gerekirse
Cinayet uyuşturucu gibi ağır bir suçsa babam olsa dahi ihbar ederim çünkü benim hayatımda tehtid altında ama diğerlerini bilemiyorum gelmiş bana sığınmış
Hak ve adalet yerini elinde sonunda bulur.Ben veya başkası aracılığıyla olabilir,ama ben seçeneğini tercih edeceğimi sanmıyorum,ayrıca suçu işleyen kişi arkadaşım olabilmişse yapmış olduğu işte muhtemelen haklıdır