Atlantik ötesinden gelip Avrupa'da yayılan uygulama l!l

'Serbest Kürsü' forumunda selviler tarafından 8 Ara 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. selviler

selviler Member

Mailime gelen bir uyarıyı paylaşmak istedim dikkat çekici

Atlantik ötesinden gelip Avrupa'da yayılan uygulama l!l

Bir yolda aksam üzeri eve dönerken,

battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm.

Nedenini bile sorgulayamadım, kafam da karma karışık olmasına rağmen duraklamadan yola devam ettim.

Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi.
    Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç.... "Yaşadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu seyler çok önemli ...Çeteler gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve kimsesiz yerde de olsa arabasindan inerek yardım etmesini sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar.

"Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna ya da pusete yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terketmek...ve kuşkusuz- bir bayanın "terkedilmiş" bebegi görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla".

"Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar.Arabasından inen sürücü kazara bir bayan ise ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze ugrar, acımaksızın da ölüme terkedilir.
    Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayagı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!)

Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!!

Hemen 155' e telefon edin.

VE,"NE GÖRDÜGÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜN, BU MAİLİ ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin.

SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO :

"Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına bir üst geçitten ya da kaldırımdan YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için dahi olsa SAKIN DURMAYIN CAM SİLECEKLERINI CALIŞTIRMAYIN, NE CAM SILECEK suyu , NE DE normal SU ILE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN OLDUGUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELIR.

İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANILERE YEM OLURSUNUZ.
    IŞTE KULLANDIKLARI BELLI BAŞLI TEKNIKLER.
    LÜTFEN AİLENIZİ VE DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN.

Alıntı

Bu Sayfayı Paylaş