Malzemeler 2 Adet avokado 150 gr kalamar 10 Adet istiridye 10 Adet iç midye 150 gr beyaz balık eti 4-5 Dal maydanoz 4-5 Dal dereotu 4 Adet yeşil zeytin 2 Adet haşlanmış yumurta 1 Adet limon suyu Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı Cherry domates Roka ve salata yaprakları Tuz, karabiber Hazırlanışı Avokadoları soyup, küçük küpler halinde doğrayın. Kalamarları haşlayın. Balık eti, istiridye ve midyeleri tavada pişirin. Dereotu ve maydanozları incecik kıyıp, yeşil zeytinleri incecik doğrayın. Avokado hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırıp, tuz ve karabiber serpin. Zeytinyağını ekleyip, en az 3 saat dinlendirin. Servis yapacağınız zaman avokadoyu ilave edin. Salata, roka yaprakları, cherry domates ve haşlanmış yumurta ile süsleyip servis yapın.