Avşar Partner Olarak Kimi İstedi?

'Magazin Haberleri' forumunda Optik tarafından 21 Eyl 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Optik

Optik New Member

Hülya Avşar, Mimar Sinan'ın hayatını konu alan "8 Ülke, 8 Yönetmen ve Sinan" belgeseli için Hürrem Sultan oldu. Hünkar Kasrı'ndaki çekimlerin ardından gazetecilerin soruları yanıtlayan ünlü sanatçı, rolünün kendisine büyük keyif verdiğini söyledi ve "Hürrem'le karakteristik açıdan hiçbir benzerliğimiz yok. Ben onun kadar katı değilim!" dedi.

PARTNERi KiM OLSUN iSTERDi?

Avşar bir gazetecinin "Hürrem Sultan’ın hayatını konu alan, sizin başrol oynadığınız bir filmde Kanuni Sultan Süleyman’ı kimin canlandırmasını isterdiniz? Yeni jönler Kıvanç Tatlıtuğ ya da Kenan imirzalıoğlu ile çalışmak ister miydiniz?" şeklindeki sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi.

"Kıvanç Tatlıtuğ da Kenan imirzalıoğlu da makyajla oynayabilirler. Ama ben asıl Mehmet Aslantuğ’la oynamayı isterim. Onu sinemada da, televizyonda da çok beğeniyorum. Her role yakışıyor, çok da severim kendisini. Onunla partner olmak, bana keyif verirdi."

Hülya Avşar daha önce Bir Kadının Anatomisi adlı filmde Aslantuğ'yla rol almıştı

televizyongazetesi.com

Bu Sayfayı Paylaş