Ayşenur Yazıcı - Son 13 Gün Aşk arayan iki yalnız insan her şeye rağmen bir arada kalmayı nasıl başarabilir? Üstelik bir ruhsal hastalık söz konusu ise. Bu roman,kimin size umut etmeyi unutturduğunu hatırlamanız için kaleme alındı.Siz sorun, Ercan ve İncinin tipik depresif aşkları yanıtlasın. Doğruya olan inancınız cılızlaşmışken, bunca korku,incinme,utanma,geleceğinden tedirgin olma ve yetememe duygusu içinde,belki siz de bir paranoyaksınız ama bilmiyorsunuz !Sizi kim bu hale getirdi ? Neden karşınıza hep yanlış insanlar çıkıyor ve neden en şanssız hep sizsiniz? İçinizdeki gücü kullanmazsanız, korkularınız sizi kullanır.Her gün ruhunuzun özgür ve insan tarafını karamsarlığa kurban etmekten vazgeçin ! Sizi sizden fazla kim kandırabilir ki ? Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Modern zaman insanlarının içinde çıkamadığı duygulardan birisi de aşk. Kendi saklı korkularımız ve gözlüklerimiz ile karşımızdakinde aradığımızın ne olduğu hakkında çok fazla malumatımız yok aslında. . Hele paranoyalarımızla desteklendiğinde ürkütücü ama vazgeçilmez..Aşk. Ahh,vaah ve pöehh.. Aşk hakkında beyanım Ellerine sağlık sevgili avemeria. 13. günü görünce işe dönüşüne geri sayım sandım Gitme sen gitme arkadan ağlarım ben bilesin Gözlerim alıştı senin nickine...
ya gidemiyorum bir türlü, adım daha çkys ye düşmemiş. sonra iş şartlarım belli olacak, iş yoğunluğu falan ama ben yinede ayrılmama meraklanma, çok eğleniyorum küflüde çünkü
Ayşenur Yazıcı'nın yalnızca güzel bir yüzden ibaret olmadığını yandan doğru yaptığım araştırmada öğrenmiş oldum sayende. Sayende diyorum çünkü sen bu kitapları eklemesen hayatta bunları araştırmaya, düşünmeye kalkmazdım tembel kişiliğim yüzünden ya da ilgisizliğimden. Ama sen eklediğinde "bunda bir şey bulmuş avemeria, dur bakalım neymiş" deyip hiç değilse google efendiye bir danışıyorum ayrıntılı bilgi için. Zihnimi de ışıldattırıyorsun bu arada. Çooooook teşekkür ederim.