EVLİLİĞE BİR ADIM / The Engagement Party / Ç.Y. Always a Bridesmaid # 1 Goodreads: 3,05 Harlequin: 1999/172 İki kitap bir arada; Jackie Merritt-Aşka Direniş / Barbara Boswell / Evliliğe Bir Adım Bozulan üç nişandan sonra Hannah Farley, sonsuza kadar erkeklerden vazgeçeceğine yemin etmişti. Karşı konulmaz çekicilikteki Matthew Granger'le tanışana kadar... Fakat bu yabancının tek yaptığı kasabada dolaşıp çevredekilere tuhaf sorular sormaktı. Bir şey istediği kesindi. Ancak bu herhalde bir gelin değildi. Hannah, bu gizemli adamdan gerçekleri öğrenmenin yollarını bakalım bulabilecek mi...? ALWAYS A BRIDESMAID! SERİSİ BARBARA BOSWELL - THE ENGAGEMENT PARTY - Hannah Farley & Matthew Granger EVLİLİĞE BİR ADIM ELIZABETH AUGUST - THE BRIDAL SHOWER Emma Wynn & Michael Flint PAULA DETMER RIGGS - THE BACHELOR PARTY Sophie Reynolds & Ford Maguire JANE TOOMBS - THE ABANDONED BRIDE Lucy Maguire & Max Ryder SHERRYL WOODS - FINALLY A BRIDE Katie Jones & Luke Cassidy Seri listesi için @karawolf'a teşekkürler.