Zack Morgan ortadoğuda çalışan bir inşaat mühendisidir :saygilar: uğradı biz kaza sonucu :help: hastenede yatarken bir mektup alır :füü: yazdığına göre onun bir oğlu vardır :saskin: onu bulmaya karar verir ve iyi olup olmadığını anlamak ister cunku işi nedeyle kendisi zaten oğluna bakamıcaktır :cigara: Cindy Johnson kocası iki sene önce öldüğünden beri oğluna tek başına bakmaktadır ff: bir daha hiç kimseyi Tom kadar sevemeceğini bildiğinden oğluyla yalnız yaslanmaya karar vermiştir :kzgn: tesadüf eseri rastladğı Zack hem onun hemde oğlunun hayatını bir anda değiştirir :Lv: gerisi kitapta okumayana daha fazla bilgi yok :hih: Tarayan: mistero Düzenleyen: Ser_res ithafa gelince kapakkopat arkadaşım serra'ya sadece kapagı ithaf ediyorum :zuhaha: kitabı özellikle bana italyan bd bulan Aysekoc'a ithaf ediyorum :canim: birde duyurum var diğer kitaplar için ithaf istekleri alınır :füü: İyi Okumalar Dilerim :gül: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
senı gıdı uyanık bır bd ıle ıkı kısıyı ıhya ettın tmm kapak benım olsun gerısı aysenın kı o bugun zatı kapakkopat ve bd ıthaf kralıcesı oldu yenı bır bd maceramızda gorusene kadar kendıne ıyı bak not sakın bıdaha eksık sayfa gonderme ıkı kere sıl badtan duzenledım:kzgn: bı kere sorunsuz bır kıtap duzenlıyım dişimi kırıcam
Ellerine sağlık canım. Kapak tam serreslik Çok karmaşık bir bd yine. İlişkiler yumağını çözene dek zaman mı geçecek aceba. Çile bülbülüm çile şarkısını mı söylüyor kahramanlarımız. Yoksa adamın aslında bir oğlu yok da birisi nisan 1 mi demiş. Ah ne çok soru var. Hemen okumalıyım desemde bd zehirlenmesi yaşayabilirim. Ara verdim bdlere ama hemen alıp kaçmama mani değil Teşekkür ederim mistero. Alıp kaçıyorum Çırak elimi çekiştiriyor. Caillou izleyeceğiz
canım ellerine sağlık Kapak mevzusu her beyaz dizide mevcut sanırım . Serra - Coraline bn size bir kapak yapıcam 1 ay kendinize gelemiyeceniz. Az laf çok iş bayanlar . Gözüm üstünüzde ona göre D::dil::dil::zuhaha::zuhaha::füü::füü:
Ellerine sağlık canım konusu tam benlik,benden de sana bir italyan gelecek yakında(kızma hilal sanada)çok mutluyum bugün çoooook.
bunu bnaa degıl kapak kopatlara soyle hanfendılere kapak begendıremıyorum:kzgn: ama merak ettım nasıl bır kapak yapıcaksın hadı bakalım
emeğine sağlık canım:canim: mesela ben senden bi ithaf isteyebilirim:füü: hani hem kendine hem bana edebileceğin bi ithaf:füü::füü:hani italyan olabilir:Yihu::Yihu::Yihu: azz daha kızıyodum:kzgn::kzgnarantezle yırttın:zuhaha: