Çocukların Düşünceler Kız: (beni mi düşünüyor acaba) Erkek: (hımmm...superman le örümcek adam kavga etse kim kazanır acaba ???) Kız: (sorsam mı ki acaba ne düşünüyorsun diye) Erkek: (superman uçabiliyor.. .örümcek adamın da elinden iplikler çıkıyor....acaba örümceklerin neresinden çıkıyordur o iplikler) Kız: (dur sorucam şimdi....ayyy bana baktı hihihi) Erkek: (buna sorsam bilir mi ki acaba....yok be nereden bilicek ki) Kız: (nasıl yakaladım ama kaçamak bakışını) Erkek: (supermanin başka güçleri de var...ama en önemlisi uçması bence...örümcek adam uçamıyo ama iplikleriyle tarzan gibi heryere atlayabiliyor. ...peki ya çölde karşılaşırlarsa, o zaman nereye tutturacak o iplikleri... ) Kız: (baksana nasıl da beni düşünüp duruyo...kesin beni seviyo bu çocuk) Erkek: (yok yok...superman örümcek adamı yener...eminim. ..örümcek de neymiş....superman uçuyo uçuyoooo.... gerçi babama sorsan o ikisini de yener) Kız: (şimdi sorucam, bakalım söyleyecek mi beni düşündüğünü) Erkek: (dur bi de şuna sorim bakalım o ne diycek) Kız: ne düşünüyosun ??? Erkek: şeyyy...bişey sorucam sana... Kız: (allahım ne sorucak acaba...."benimle evlenir misin ???" olmasın sakın...hihihi) ...sor Erkek: tamam soruyorum... .sence superman mi daha güçlü yoksa örümcek adam mı ??? Kız: neee ??? Erkek: diyorum ki, supermanle örümcek adam kavga etse hangisi döver ??? Kız: (hey allahım yaaaa...ben sana gösteririm şimdi kimin kimi döveceğini) Erkek: ahhh...noldu ki...niye kafama vurdun ??