Önce vardım, yarım Yarım vardı belkide Kendi yüküm yetmeyince batmaya Başkaca yükler de yüklendim Hakkında konuşulabilen ve konuşulamayan yükler Sesler bir şeyler anlatır Sessizlik başkaca şeyler Uzunca bir sessizlikti, farketmediler Bazen öylesine yavaşlardı ki zaman Kıyamete olan inancımı yitirirdim Ağır, Evi yanmış bir adamın Sırtındaki ıslak battaniye kadar ağır Yakalamaya çalışsan yokolur Dokunsan parmağın kanatır Sonra yoktum Azmetmiştim çünkü yokolmaya Hayatta ilk ve son kez Bir şey için azmetmiştim Büyük ve küçük iradeler Mahvolmaya teşne bir kader Vazgeçişimin mevcutlu tutanakları Bulabilseydim herşeyi bitirmeye muktedir bir kurşun Göğsümü karşısına doğrultacaktım Önce vardın, yarım Yarın vardı belkide Etten kemikten yoksun Uzak şehirlerden birinde Bir cam kenarında Akşamı öldürmeye, Akşamları ölmemeye çalışan Bir kız düşlerdim Sonra Kış ile tezat uzunca bir gündü Hatırlıyorum Çıktın geldin Açıldı kafesleri kalbimin Çıktın geldin Tiranlar yola düştü,bitti sürgün Çıktın geldin Ölümü öldürdün, korkusunu bıraktın Kış ile tezat sıcacık bir gündü Hatırlıyorum Çıktın geldin Ve ben, Hem ceylanı hem aslanı anlar oldum Sebepsiz gülüp, vakitsiz ağlar oldum Çocuklukta kalan kayıp bir düştü yaşamak Gözlerinde buldum..