MALZEMELER 1kg.süt 2 yemek kaşığı silme un 1,5 yemek kaşığı tepeleme nişasta 1 su bardağından biraz eksik şeker 125 gr.margarin 1 paket beyaz çikolata 1 paket vanilya Sosu 500 gr.frambuaz 1 yemek kaşığı nişasta(silme) 3 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı su ÜZERİ İÇİN eritilmiş veya rendelenmiş beyaz çikolata tüm frambuaz YAPILIŞI Sütle ,şeker ve vanilyayı şeker eriyinceye kadar ısıtın. Daha sonra ayrı bir tencerede margarin,nişasta ve unu hafifce kavurun. Sonra içine ılıttığınız şekerli sütünüzü devamlı karıştırarak ekleyin. Muhallebiniz iyice pişip,göz göz olunca,içine beyaz çikolatanızı ekleyip,ocaktan alın ve mikserle 5 dakika iyice çırpın. Hazırladığınız muhallebileri kuplara paylaştırın.Ve soğumaya bırakın. Frambuaz sos için,frambuazları,şekerle beraber bir tencereye koyup,hafifce sulanıncaya kadar pişirin. Pişerken içine suyla sulandırdığınız nişastayı da ekleyin ve iyice pişirin. Pişen sosunuzu muhallebilerin üzerine paylaştırın. Hazırladığınız kupların üzerini beyaz çikolata ve tüm frambuazla süsleyip,iyice soğuyunca servis edin.