'' Biraz ara verelim, olur mu canım ? '' Hala anlamıyorum, anlayacağımı da sanmıyorum.. Ara verelim ne demek abi ya ? Cidden ne demek... Benim canım sıkıldı biraz farklı takılalım ayrı takılalım, haberimiz olmasın birbirimizden, birbirimi özleyeylim sonra yine devam ederiz... Afederisiniz ama n.a.h devam edersiniz... Hemde kocaman bi naaaa..h.
'senden daha iyisi var mı diye bakacağım yok bulmazsam senle idare edeceğim ama bunun için zaman istiyorum' demenin kaypakçası. ara verilmez, açılır.
genellikle ilişkilerde gerçekten doğru kişi olup olmadığını anlamak için ya da biraz düşünmek için zaman vermek düşüncesiyle kurulan cümle. genelde devam etmez ilişki. bunun dışında yapılan işi veya eylemi daha sonra devam etmek için de kullanılır
seni terk ediyorum demek zor gelir bunu söyleyen kimselere, nedeni sorulur çünkü, cevap veremez. kibar(!) yolunu bulmuştur kendince, "ara verelim" diyecektir, sonra da saklambaç oynarmış gibi siz arkanızı döndüğünüzde saklanacak ve çekip gidecektir.. aradığını bulamazsa, ve hala onu arıyorsanız geri döndüğünde, kalbinizi sobeleyip devam eder oyuna. büyüdük artık, oyunlara da ara vermenin vakti gelmedi mi???