Malzemeler (10 kase) *4 su bardağı süt *3 yemek kaşığı un (silme) *2 yemek kaşığı mısır nişastası *1,5 su bardağı şeker (damak zevkinize göre değişebilir) *1 adet damla sakızı *1 paket vanilya Soğuduktan sonra; *yarım çay bardağı süt *2 yemek kaşığı krem şanti Arası ve üzeri için; *Kullanıma hazır dr. oetker böğürtlen sosu (3 küçük paket) Yapılışı: *derin bir tencerede 1 bardak süt, un ve nişasta pütürsüz bir kıvam elde edilinceye kadar çırpılır.kısık ateşte sürekli karıştırılarak sütün kalan kısmı eklenir. *kaynayan krema ocaktan alınır, damla sakızı ve vanilya eklenerek mikserle 5 dk. çırpılır. *ılıklaşınca süt ve krem şanti eklenerek tekrar çırpılır.fazla bekletmeden kaselere 1 yemek kaşığı kremadan koyulur, kenarlarına çilekler dizilir ve böğürtlen sosunun bir kısmı boşaltılır.tekrar krema ve böğürtlen sosu koyularak soğumaya bırakılır. Alıntıdır.