Gerekli Malzemeler: * 2 su bardağı un * 1 su bardağı su *1 tatlı kaşığı sirke *1 tatlı kaşığı limon suyu * 1 tatlı kaşığı mısırözü yağı *1 su bardağı mısırözü yağı *Yarım tatlı kaşığı tuz Yapılışı:Unu yoğurma kabına alın. Ortasını havuz gibi açıp su, sirke, limon suyu, 1 tatlı kaşığı mısırözü yağı ve tuzu ekleyin ve 10-15 dakika kuvvetlice yoğurun. Derin bir kaba 1 bardak mısırözü yağı ekleyin. Yumuşak kıvamlı hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp 10 dakika bekletin. * Hamur topağını yağdan alıp elle, katmer hamuru inceliğinde yuvarlak açın. Ortasına(isterseniz peynirli) isterseniz sade yapabilirsiniz. 1 kaşık yayıp 4 köşesi ortaya gelmek üzere katlayın. Hamurları hafif yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.