MALZEMELER 2 adet yumurta 250 gr margarin oda sıcaklığında 1/2 su bardağı sıvı yağ 1/2 su bardağı toz şeker 1 paket kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un ŞERBETİ İÇİN : 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker YAPILIŞI Kurabiye için un hariç tüm malzemeyi karıştırın. Azar azar un ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan parçalar alarak yuvarlayın. Yağlı fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında çatlayana dek pişirin. Bir kapta süt ve şekeri ,şeker eriyinceye kadar karıştırın. Kurabiyeleriniz fırından çıktığında sıcak kurabiyeleri süte arkalı önlü batırın. Bir kaç kere batırın ki sütü iyi çeksin. Dilerseniz üzerine antep fıstığı tozu yada hindistan cevizi serpin. Alıntıdır.