Catherine George – Sıcak Bir Yuva Gelişim Beyaz Dizi No: 223 (1985) İngilizce Adı: Devil Within (1984) Tarama : Clondike Düzenleme: Ser_reS Arka Kapak: Günlük gazetelerden birinde gördüğü küçük bir iş ilanı Claudia'nın o güne kadar sürdürdüğü sıradan yaşama bir nokta koymasına neden olmuştu. Genç kadın Brezilya' da yaşayan bir İngiliz ailesinin beş yaşındaki küçük kızlarına öğretmenlik yapmayı kabul ederken, aslında hayatı boyunca sahip olamadığı bir aile ortamına duyduğu özlemle hareket etmişti. Oysa Brezilya' da hiç ummadığı bir şekilde karşılanacaktı. Bütün kadınların eski karısı gibi bencil ve karaktersiz olduğuna inanan Saul Treharne, Claudia'nın da bu işi sadece para için yaptığına inanıyor ve ona düşmanca davranıyordu. Sıcak bir yuvaya duyduğu özlemi bir ömür boyu yüreğine gömmekten başka çaresi yoktu Claudia'nın. Saul'ün küçük kızına gün geçtikçe daha çok bağlanırken o da öyle yaptı... Kitabın İçinden: Claudia koridorda yürürken Saul' ün çalışma odasının kapısının aralık olduğunu fark etti. Kitap okumak şu anda biraz olsun endişelerinden kurtulmasını sağlayacaktı. Tereddütle içeriye girdi. Sağ tarafta Daphne de Maurier'nin iki kitabını buldu. Rebecca'yla, Fransız Körfezi'ni seçti. Yavaşça odasına döndü. Yatağına uzanıp eline Rebecca'yı aldı. Daha birkaç sayfa okumuştu ki kitabın arasından yere bir şey düştü. Bu, sarışın güzel gözlü genç bir kadının resmiydi. İnsanın böyle güzel gözlü bir kadını hatırlaması için fotoğraflara ihtiyacı olmazdı herhalde. Claudia resmi tekrar yerine koyup, Saul'ün çalışma odasına yürüdü. Ve kitabı dikkatle aldığı yere yerleştirdi. Bu kitaptan önce "Catherine George-Kaybolan Aşk"ı okursanız, kitapta adı geçen Emily ve Luc Fonseca'nın da hikayesini öğrenebilirsiniz. Bu kitap, "Beyaz dizi Sevenler Buraya" başlığına yorum yazan arkadaşlara hediyedir. Torpil yapıyorum işte... Ön Yorum: Yanlış ön yorumu yazmışım buraya... Bu kitapta Rebecca filmini seyredenlere bir anımsatma var. Hoş olmuş. Kadının resmi Rebecca kitabının içinde... Kitabı da filmi de güzeldi.. Alfred Hitchcock filmlerini severim. Burada tek eksik Mrs. Danvers karakteri... Bazen filmin başrol oyuncusunun o olduğunu düşünmüşümdür. :füü: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Bu linkleri sadece bir teşekkürle açılabilir şekilde veriyorum. Çünkü paylaşmayı seviyorum. Sanal alemde e-kitap paylaşılan neredeyse bütün sitelere üyeyim. Buradan alıp götürdüğünüzde, ben de kendi taramamı görüyorum oralarda. Taşımadan önce bir kez daha oturup amacınızın ne olduğunu düşünün lütfen... Taşırken bir de "Ben taradım, ben düzenledim" diyenlere ise hiçbir söz söylemeye gerek duymuyorum. Ama alıntı, çalıntı dosyaları kabul eden site yöneticilerine naçizane bir diyeceğim var. "Birisi benden çalıyorsa, iki gün sonra sizden de çalar!..." Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
ithafın superdı canım aynı senın gıbı super kıtaplar taramıssın yıne hıc bıyerde olmayan gelişim ama mecburen bekletıcez bırılerı calmak ıcn 4 gozle beklıyor çunku bu kıtabı rahatlıkla paylasabılırısn var cunku calmazlar ... emeğine sağlık canım tekrar tekrar :canim:
Ve Ser_reS Atlamazsanız sevinirim....:Frnds: Ön yorumu başka bir kitapla karıştırmışım. Düzelttim bu arada...
Gerçekten de maceralara yelken açıyor. Çok riskli bir karar... Ser_reS in de ellerine sağlık. Sorunlu sayfalar vardı yine...Taramada çift taraflı çıkan...:gül: