Cathy Lamb - Rüzgarla Gelen

'Kitap tanıtım' forumunda SblMrt tarafından 31 Eki 2013 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

RÜZGARLA GELEN / CATHY LAMB Dokunaklı, komik ve Bommarito kız kardeşlerinin nefis dev top kekleri kadar karşı koyulmaz olan Rüzgârla Gelen, aile ile affetme, anneler ile kızları ve en değerli şeylere hâlâ sımsıkı tutunurken ileri bakma bilgeliğini edinme hakkında bir roman. Bommarito kız kardeşlerin annesi River’ın açık kalp ameliyatı olması gerekmektedir. Aile pastanesini işletmeleri, erkek kardeşleri ve rahatsız olan büyükannelerine bakmaları için onlara evde ihtiyaç vardır. Ama eve dönüş, sırları ve Bommarito’ların gömülü tutmayı tercih ettikleri acıları ‒Isabelle’in kaçışı ve erkeklerle yaşadığı ilişkileri, Janie’nin obsesif kompulsif rahatsızlığı ve Cecilia’nın kendine zarar veren öfkesi‒ açığa çıkarmaya başlar. Henry’ye göz kulak olmak ve iş yapmayan pastanelerini kurtarmak için birlikte çalışan Isabelle ve kız kardeşleri, varlığından hiç haberdar olmadıkları sorulara yanıtlar, çocukluk yaralarını sarmak için beklenmedik yollar ve mutluluk konusunda şaşırtıcı yeni şanslar yakalama cesaretini bulmaya başlar.
    “Dayanıklılığa, uzlaşmaya ve değişime dair bir öykü.” ‒The Sunday Oregonian “Lamb zarafeti, mizahı ve affediciliği kesinlikle karşı koyulamaz biçimde anlatıyor.” ‒Publishers Weekly “Terms of Endearment, Ya Ya Sisterhood ve Steel Magnolias filmlerini sevdiyseniz, Rüzgârla Gelen’i de seveceksiniz. Cathy Lamb gitgide daha iyi bir romancı haline geliyor.” ‒The Three Tomatoes Book Club

440 sayfa
    Eylül 2012 tarihinde , Ephesus Yayınları tarafından yayınlandı

Benden Not : Bir kitapta hem bu kadar çok gülünüp,hem bu kadar çok ağlanır mı kardeşimmmmm :hih: Salı günü ufak ufak başlamıştım bu kitaba.Dün işi gücü bitirdikten sonra aldım elime.Ve uyumak zorunda kalmadan önce (işe gitmek için uyumam lazım :p ) büyük kısmını bitirmiştim.Okurken çoğu yerde kahkahalar attım,bazen gözlerim doldu (sevmem ama ben ağlak kitapları) Sabah işe gitmeden önce vaktim vardı.Biraz okuyayım dedim.Demez olaydım.Sanırım kitabın en acıklı bölümüne gelmişim.Ağlamaktan nefesim kesildi,burnum tıkandı.Makyajla kapatmaya çalıştım ama işe kırmızı bir burun ve şiş gözlerle geldim ;) Çok az bir kısım kaldı.Bitirebilmek için eve dönmeyi dört gözle bekliyorum.
    Ve evet kesinlikle tavsiye ederim bu kitabı.Ben çok beğendim.Gerek konusu,gerek yazarın anlatımı çok güzeldi.Daha bitirmeden tavsiye için buraya koştum,o kadar yani..... :bye:

Benden Not 2: Dün kitabın kalan kısmını okurken ben............

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Kristin Hannah ın Kızkardeşler arasındayı okumaya başladım,
    bu güzel tavsiyen için teşekkürler sblmrt bunu da okunacaklar listeme aldım
    tabii önce kitabı almalıyım.

3. fosilll

fosilll Well-Known Member

Ben cok merak ettim ben simdi
    Tesekkürler

4. alkane

alkane Well-Known Member

Anca tanıt Ziboş yaaaa, okuyamayınca içimizde kalıyor:hih:

5. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Aaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık.Sürekli kitap tanıtan sen değil misin :hih:
    Yanlız ağlamak istemeyen okumasın bu kitabı.Ben bu kadar ağlak olduğunu bilmeden başladım,sonrasında elimden bırakamadım.herhalde son 50 sayfada falan içim çıkmıştır ağlamaktan.Senden Önce Ben kitabında da ağlamıştım.Ama bu kitapta göz yaşları sel oluyor resmen.Kesin filmini yaparlar bu kitabın.

6. esmerim35

esmerim35 New Member

teşekkür ederim

7. kitapçı kızlar

kitapçı kızlar New Member

teşekkür ederim

Bu Sayfayı Paylaş