çeşitli bölümler

Discussion in 'İstek & Öneri & Şikayetleriniz' started by solitaryman, Jun 20, 2010.

1. solitaryman

solitaryman New Member

Tarih
    Uzay & Bilinmeyen
    Wallpaper, Duvar Kağıdı
    Slayt Bölümü (Power Point)
    Cep Telefonları

bu bölümler açılırsa katkı sağlayacağıma eminim bence tarih bölümü kesinlikle açılmalı alt bölüm olarak osmanlı avrupa türkiye dünya vb şekilde olabilir

2. Özgür

Özgür Administrator Staff Member

Dediğiniz bölümlerden birkaçı mevcut.
    Duvar Kağıtları
    Tarih

Uzay ve bilinmeyen & Slayt bölümü konu sayısının az olacağı ve ilgilinin de pek olmayacağı bölümler o yüzden şu durumda açılması mümkün olmaz fakat cep telefonlarıyla ilgili bir kategorimiz olması iyi olacak. Bu konuyla ilerleyen zamanlarda ilgilenicem.

İlginize teşekkür ederim

İyi forumlar | Özgür

3. Love story

Love story Member

Müzik bölümüne aynı zamanda Akor bölümü eklenirse yardımcı olabileceğime inanıyorum:)

4. :gipsy:

:gipsy: New Member

Fan Fiction yada Öyküler , Hayran Hikayeleri gibi bir bölüm açılırsa çok iyi olur bence. Son günlerde herkesin bakındığı bölümlerin başında geliyor :)

5. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

eklenmiştir.
    şimdiden teşekkürler.

6. redsoil

redsoil New Member

Cep telefonu bölümü açılırsa konu açıp katkıda bulunabilirim.

Ayrıca İngilizce eğitim ile ilgili bölüm açılırsa da katkıda bulunabilirim..

7. Özgür

Cep telefonları ile ilgili kategori açılıp konu açımında karışıklığı önleyecek önekler eklenmiştir.

İyi forumlar

Cep Telefonu

8. redsoil

redsoil New Member

Teşekkürler Özgür, çok hızlısın.

s40, s60, Symbian Anna, Symbian 3 platformlarında oyun ve program paylaşırım şimdi ben :)

Android'e ısınamadım nedense, kullanmadım da şimdiye dek, fakat sık kullanılan ve sevilen Android oyun ve proframlarını da eklerim zaman buldukça..

Özgür bir sorum olacak,

cep telefonlarına has (boyutu düşürülmüş, *.3gp ve .*mp4 formatlarına dönüştürülmüş) klipler/mini diziler de ekleyebilir miyim?

9. Özgür

Tabi bir sakınca oluşturmaz

İyi forumlar dilerim

10. redsoil

redsoil New Member

Tamam, teşekkürler.

Share This Page