Malzemeler; -4 yumurta -1 pk. vanilya -1 bardak şeker -1 çay bardağı sıvıyağ -1,5 bardak iri çekilmiş ceviz -1 tatlı k. tarçın -2 bardak un -1 pk. kabartma tozu Kreması; -1 pk. krem şanti -1,5 çay bardağı süt -1 yk. pudra şekeri -1 pk.(200gr) labne peynir -1 çay bardağı dövülmüş ceviz Yapılışı; -Yumurta, şeker ve vanilyayı köpürene kadar çırpalım -Yağ, ceviz, tarçın, un ve k.tozunu ekleyip karıştıralım -Kalıbı yağlayıp boşaltalım ve 175 derecede ısıtılmış fırında pişirelim -Fırından çıkınca kalıptan çıkartıp soğumasını bekleyelim -Diğer tarafta sütle krem şantiyi iyice çırpalım -Labne, ceviz ve şekeri de başka bir kapta karıştıralım -İki karışımı birleştirip karıştıralım -Kek soğuyunca krema ile sıvayalım -Dolapta bekletelim, servis yapmadan 10-15 dak önce dolaptan çıkarıp bekletelim ve daha sonra servis yapalım.