Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'dan alınan bilgiye göre, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kavdır sabaha karşı vefat etti. Kavdır nakilden 170 gün sonra rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda tutulan Atilla Kavdır'ın durumu ağırdı... SAĞ BACAK GERİ ALINMIŞTI Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'dan alınan çift kol ve sağ bacak, Akdeniz Üniversitesi'nde 21 Ocak'ta yapılan ameliyatla 2 çocuk babası Atilla Kavdır'a nakledilmiş, daha sonra sağ bacak geri alınmıştı. Ameliyatının ardından 69 gün sonra taburcu edilen Kavdır, idrar yollarında enfeksiyon şikayetiyle yeniden Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Kavdır nakilden 170 gün sonra rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda tutulan Atilla Kavdır'ın durumu ağırdı... Atilla Kavdır, hastanenin yoğun bakım servisinde 1 Mayıs'tan bu yana tedavi görüyordu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, hastasını bu sabah saat 4.30 sıralarında kaybettiklerini doğruladı. Akdeniz Üniversitesi'nden konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.
vücut çok uzun süre bu uzuvlar olmadan yaşamaya alıştığından galiba kaldırmıyor... birden kalbin popmayacağı kan oranı artıyor bunu da kalp kaldırmıyor bence ben doktor değilim ama benim kişisel düşüncem bu ve bunu doktorlar bile düşünemiyorsa diyecek birşey yok...