[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HJC-EU42fU8]Çiğdem Gürdal - Hasret Çektim (Uygur Türküsü) - YouTube[/ame] Hesret Chektim (Uyghur Türkchesi) Aydin ayriyalmaymen ay yüzüngin körgende Eymenip qaralmaymen qoshumang türülgende Oooo hesret chektim, oooo o yarni saghindim Oooo hesret chektim, oooo o o yarni saghindim Qoshumang türülgende renjigenmiding mendin Ishenchim sanga kamil, ümüd üzmedim sendin Oooo hesret chektim, oooo o yarni seghindim Oooo hesret chektim, oooo o o yarni seghindim Men seni panah tartip aywaningda yataymu Alte künlük alemde sening derdingni tartaymu Oooo hesret chektim, oooo o yarni seghindim Oooo hesret chektim, oooo o o yarni seghindim Hasret Çektim (Türkiye Türkçesi) Aydan ayıramıyorum ay yüzünü görünce Utanıp bakamıyorum kaşlarını çatınca Oooo hasret çektim, ooo yari özledim Oooo hasret çektim, oooo o o yari özledim Kaşlarını çattığında benden incinmiş miydin Güvenim sana tam, ümit kesmedim senden Oooo hasret çektim, ooo yari özledim Oooo hasret çektim, oooo o o yari özledim Ben senin penahına sığınıp eyvanında yatar mıyım Altı günlük dünyada senin derdine dayanır mıyım Oooo hasret çektim, ooo yari özledim Oooo hasret çektim, oooo o o yari özledim