Malzemeler 4 Adet miflöy hamuru 90 gram bitter çikolata 1 Su bardağı krema 1 Çorba kaşığı tozşeker 1 Paket vanilya 1 Çorba kaşığı krema Yarım su bardağı kakao Süslemek için: Çilek Hazırlanışı Miflöy hamurlarını yağlanmış fırın tepsisine koyun. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üstü hafif kızarana dek pişirin. Bu arada kremasını hazırlayın. Bunun için,bitter çikolata ile kremayı benmari usulü eritin. Tozşekeri de ekleyip,karıştırın. Kremayı buzdolabında soğutun. Buzdolabından alınca da vanilyayı katın. Fırından aldığınız miflöyleri ikiye ayırın. Bir katının üzerine krtemayı yayın. Üzerine kakaoyu ekleyin. İkinci miflöyü kapatın. En üste de bolca kakao ekleyin. Diğer miflöyleri de böyle hazırlayın. Çilekle süsleyip servis yapın.