Malzemeler : Hamuru için : 2 su bardağı un 3/4 su bardağı zeytinyağı 1/2 çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı çok soğuk su Kreması İçin : 750 ml süt 225 gr toz şeker 75 gr mısır nişastası 15 gr süt 2 yumurta Vanilya 200 ml krema Yapılışı : Önce kremanızı hazırlayın ve soğumaya bırakın. Bunun için vanilya ve krema hariç bütün malzemeyi koyu muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Altını kapatınca vanilyasını ve dilerseniz limon kabuğu rendesini ekleyin. Soğuduğunda 1 paket krema ile çırpın. Hamuru için un, tuz ve zeytinyağını çırpma teli ile çırpın. Soğuk suyu ekleyince el ile yoğurun. Hamuru yağlayıp bir miktarda un serpiştirdiğiniz kalıba bastırarak kenarları da yüksek olacak şekilde yayın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Soğuyan hamurun üstüne kremasını bolca yayın ve yarım paket tart jölesi ile parlattığınız çilekleri dizin. Alıntıdır.