Cinnet Çarşisi - 4. sirkeci garpalas 32 elektrik çiçekleri açildi mi sayaç dönüyor ben de dönüyorum sirkeci garpalas 32 birisi neuilly'den iki uçak mektubum var hangisini açsam birkaç satir daha yalnizim çocukluk serüvenlerim tüccar horn filmindeki hangi kiz yüzüme baksa mutlaka parasizim yildiz falimda yolculuk görünüyor benim için bir şey yapin suçlu degilim ki kimin kapisini çalsam elini tutacak olsam kendiliginden atiyor bütün sigortalar şehrin bütün işiklari bir anda sönüyor ben de sönüyorum sirkeci garpalas 32 birisi neuilly'den iki uçak mektubum var yine bir radyo isligi siziyor kulaklarima şimdi baylan'a gitsem hiç kimseyi bulamam iki kirk beş seansi başladi üstelik yagmur yoksa seni içim sira çok mu hizli yaşadim uzak oldugumuz halde ne oldu bilmiyorum aramizda her şey bitti artik gelmesen de olur bana yazmasan da olur seni hiç sevmiyorum halbuki gelip gelip rüyalarima giriyor o çocuk yüzlü siyah trençkotlu kadin aylardir bir plak arayan sayanora ismindeki onu yüksekkaldirim'da akşamlari görüyorum siyah bir lale gibi yorgun boynu bükük yari yariya yabanci yaridan fazla uykusuz kim oldugumu bilmiyor ne yaptigini bilmiyor bir vitrin aydinliginda gizlice bakişiyoruz rahmaninof'un piyano konçertosu saat dokuz nargile meraklisi kadinlar emirgân'da tek tük yine her satir başinda vlaminck'e dönüyorum yirtici bir kuş gibi yalniz bulutlar içindeki ne kadar ampul varsa beyoglu'nda kör kütük kirli bir sis islak elleriyle hepsini örtüyor yine konyak sarisi yumuşak bir sonbahar herkes ümitsizligini sirtlamiş evine götürüyor ben de götürüyorum sirkeci garpalas 32 birisi neuilly'den iki uçak mektubum var nerdesin inge nerdesin nerede degilsin ki Attila ilhan