MALZEMELER 2 Adet patlıcan 2 Adet kabak 2 Adet patates 2 Adet domates 3-4 Adet sivribiber 2-3 Diş sarımsak Yarım demet maydanoz Kırmızı pulbiber 2-3 Su bardağı sıvıyağ (kızartmak için) Tuz Hazırlanışı * Kabak patlıcan ve patatesi ufak küp şeklinde doğrayın. * Bir tavada sıvıyağı kızdırıp sırayla sebzeleri kızartın ve bir kenarda bekletin. * Domatesi rendeleyin sarımsağı ince kıyın sivribiber ve naydanozu ince ince doğrayın. * Küçük bir tavada 1 yemek kaşığı sıvıyağı kızdırıp sarımsak maydanoz domates sivribiber tuz ve pulbiberi ilave edin. * Kısık ateşte sos kıvamına gelinceye kadar pişirin. * Kızarttığınız sebzeleri derin bir servis tabağına alın. * Üzerini hazırladığınız domates sosu ile kaplayın. * maydanoz ile süsleyerek servis yapın.