Malzemeler: 250 Gram Margarin 1 Su Bardağı Pudra Şekeri Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ 1 Paket Vanilya Un Arasına sürmek için Çikolata Hazırlanışı : Oda sıcaklığındaki margarin, pudra şekeri, yoğurma kabında iyice karıştırılır. Sıvıyağ, un ve vanilya ilâve edilir. Yaklaşık 4 su bardağı un eklenerek ele yapışmayan bir hamur elde edilir. Hamur 15 dakika dinlendikten sonra merdaneyle ince açılarak yuvarlak kalıp yada çay bardağıyla kesilir. Üzerine kürdanla delikler açılarak fırın tepsisine yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında hafif kızarana kadar pişirilir. Soğuyan kurabiyenin alt kısmına çikolata sürülerek başka kurabiyeyle yapıştırılır. Çokoprenslerimiz servise hazırdır