Louie Satılık Mı? kitabından bir önceki kitap ikisi aynı zamanda yazılmış ama cevrilirken ayrılmışlar her nedense :füü: kitabımızda bir boğa yarışmasında ödül kazanan kızımız bri(bree yani gene cevirmen takdiri ne diyim :kzgn: ) yarışmadan sonra bogayı kacırmak isteyenler olunca bogayıda alıp gidiyor (o malum kişide bir sonraki kitabın kahramanı Louie :Ops: ) Birde oğlumuz var Dirk oda nişan partisine yetişmeye calışırken yola fırlayan kıza ve onun "sevimli" hayvanına yardım eder :zuhaha: neyse efenim böylelikle kovalamaca başlar Acayip eğlenceli ve komik bir kitap okurken bol bol güldüm özellikle Dirk'in striptiz yaptığı bölüme koptum :help::zuhaha: Kitap ve Düzenleme : Buk@ Tarama: mistero Orjinal ismi:Let It Bree Kitabı jesica'ya ithaf ediyorum arsivini bizimle paylastıgı için :gül: İyi Okumalar Dilerim :saygilar: Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here.
Lui satılık mı isimli hikayede çok gülmüştüm. Unutamadığım bdlerden birisi farklı bir tarzı vardı. Ellerinize sağlık hanımlar. Bu 2 kitap için seri diyebiliriz o zaman Teşekkürler zevkle okuyacağız
Komik bdlerden biri daha.Çok güzeldi.Kesinlikle tavsiye ederim Striptiz sahnesi en sevdiklerimden biriydi