Colleen Hoover - Umutsuz

'Kitap tanıtım' forumunda alkane tarafından 12 Eki 2013 tarihinde açılan konu

1. alkane

alkane Well-Known Member

Lise son sınıf öğrencisi olan Sky çapkınlığı kendi şanıyla yarışan Dean Holderla tanışır. İlk karşılaştıkları andan itibaren Holder onu hem korkutur hem de cezbeder. Ona dair bir şeyler, Skyın derinlere gömmek için çok uğraştığı sıkıntılı geçmişine ait anılarını ateşler. Sky ondan uzak durmaya kararlı olsa da Holderın kararlı tutumu ve esrarengiz gülümsemesi savunmasını yerle bir edip aralarındaki bağın güçlenmesini sağlar. Ama gizemli Holderın sakladığı sırlar vardır, bu sırlar ortaya çıkar çıkmaz Sky sonsuza kadar değişir ve güven duygusu gerçekler karşısında yenilgiye uğrar.

Sky ve Holder ancak çıplak gerçeklerle cesurca yüzleşerek yaralarını iyileştirebilecek ve sınır tanımadan yaşayıp birbirlerini sevebileceklerdir.

Umutsuz nefesinizi kesecek, merakınızı uyandıracak size ilk aşkınızı hatırlatacak bir roman.
    (Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 429

Baskı Yılı: 2013

Dili: Türkçe
    Yayınevi: Epsilon Yayınları​

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler Alkane.

3. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Bu kitapta okuma listemde.

Benden not : Kitabı okudum bitirdim.Ben beğendim.Başlarda Tatlı Bela veya Kusursuz Kimya gibi başladı.Ama sonraları olaylar çok farklılaştı.Kitap tümüyle farklı bir yöne gitti. Söylemeyeyim ne olduğunu,heyecanı bozulmasın.İlk önce sinirlendim.Çünkü Tatlı bela tarzını çok sevmiştim.Sonra kitap aldı götürdü beni,unuttum kızgınlığımı :D

4. ENB_

ENB_ Member

Ben de yeni okudu beğendim aynen öyle oldu kitap bambaşka bir yere gitti

Bu Sayfayı Paylaş