Colleen Mccullough - Dokunuş

'Kitap tanıtım' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 10 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Anavatanı İskoçya'da bir buhar kazanı ustasının yanında çırak olarak çalışan Alexander Kinross, zengin olma hayalini gerçekleştirmek için dünyayı gezer ve en sonunda Avustralya'ya yerleşir. Ve kendisini hor gören akrabalarına mektup yazarak, evlenebileceği uygun bir kız göndermelerini ister. Zorlu bir yolculuktan sonra Sydney'e ayak basan on altı yaşındaki Elizabeth Drummond, kocası olacak adamla tanışınca onu çok itici bulur ve korkar... Ailesinden uzakta kalan Elizabeth, kocasının konağında yalnızlık çekerken, Alexander da tüm vaktini cesur, güzel ve güçlü bir kadın olan metresi Ruby Costevan ile geçirmektedir... "McCullough, ölümcül hırsı, dalavereyi, suikasti, trajediyi, aşkı ve ihtirası harmanladığı bu eşsiz eseriyle okuyucuları altüst ediyor." - Publishers Weekly- "Eşsiz... zihinleri kurcalayan... Nefes kesici ayrıntılarıyla... McCullough yine rakipsiz bir yazar olduğunu kanıtladı." - Chicago Tribune-

periza ve sibel67 bunu beğendi.
  2. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Güzel kitaba benziyor, kitap listeme eklerim. Alıp okumayı düşünüyorum. Aslında okumamam gerekir çünkü bu kitap beni hüzünlendireceğe benziyor, Elizabeth için şimdiden üzüldüm :( Paylaşım için teşekkürler...

3. aysekoc

aysekoc New Member

Ben kitabı okumuştum,Elizabeth için üzül ama Alex ve ruby içinde üzül gerçekten çok duygusal bir roman.Tarihi aşk romanı değil,tarihi roman ve gerçekten etkileyici.

4. YıldızlıAtlas

Kitabı çok merak ettim. Alma imkanım yok şimdi ama ele geçirdiğimde Küflü yolu görünür kesin:) Konusu Avustralya'da geçen tarihi romanların geneli çok duygu yüklü oluyor. İngilizlerin eski sömürgesi , sömürüldükçe herkesi lanetlenmiş sanki.

5. aysekoc

aysekoc New Member

Kitabı değişime vermeseydim senin için tarardım canım ama bir hafta geç kaldın.

6. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

alışılmışın dışında bi roman galiba :ha: klasik aşklardan değil

7. YıldızlıAtlas

sağlık olsun usta'm:) çıkar bir gün yoluma:D

8. aysekoc

aysekoc New Member

Ben kitabı okumaya başladığımda acaba ne zaman birbirlerine aşık olacaklar diye bekliyorum(hep öyle olmazmı önce nefret sonra aşk)ama hiçbir zaman birbirlerine aşık olmadılar adam metresine aşık,kadın kocasından tiksiniyor ama her kitapta olduğu gibi bununda sonu bir şekilde mutlu bitiyor.

9. YıldızlıAtlas

Okumadığımdan derinliğini bilemiyorum ama tanıtımda kızın 16 yaşında olduğu yazıyor. O yaşlarda tanımadığı bir erkek evinden çok uzakta hele eşinin metresinin olması...Kız tiksinmesin de ne yapsın yaa:füü: Üüzücü bir hikaye... İştahım kaçtı:D

10. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Al benden de o kadar. Bu kitabı almasam daha iyi olacak galiba kesinlikle iştahım kaçtı. Kendimi tanıyorum Alex ve ruby üzülmem mümkün değil. Kitap okuyunca kendimi fazla kaptırıyorum galiba onları bilmiyorum ama benim üzüleceğim kesin. Hele Elizabeth on altı yaşında olduğunu düşününce. Sanırım fazlasıyla önyargılı davranırım bu konuda kesinlikle soğdum bu kitaptan

11. aysekoc

aysekoc New Member

Bence fazla önyargılı davranıyorsunuz önce kitabı okuyun güzel bir kitap, uzun bir süre paylaşmayı düşünmüştüm ama sayfa sayısı beni caydırdı.Okumadan karar vermeyin.

12. YıldızlıAtlas

kardeşime ısmarladım 2 hafta sonra gelecek:D önce sonunu okuyacağım:p

13. aysekoc

aysekoc New Member

Oku fikrini paylaş merak ettim bakalım nasıl bulacaksın.Ben tanıtımdaki iskoç'u görüp atlamıştım hemen ama umduğumdan daha iyi buldum,severim bu tarz romanları.

14. YıldızlıAtlas

Bende iskoçu görüp atladım :D. Julie Garwood romanları gibi bişey değil anladığım kadarıyla. Okuyayım kesinlikle fikir beyan edeceğim.

15. valentin

valentin New Member

gerçekten çok güzel bir kitapır. biraz uzun yer yer sıkıyor ama okuduğuna da değiyor. :D

16. irem03

irem03 Member

okunacak bir kitap mı
    ve karı koca birbirlerini seveceklermi
    onu söyleyin meraktan öldüm

17. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

nooldu ablam okudun mu özet bekliyorum senden:füü:

18. YıldızlıAtlas

Kitap gelmedi ki:D Alamadım yani...

19. aysekoc

aysekoc New Member

okunacak bir kitap ama karı koca birbirlerine değil başkalarına aşık oluyor:p

20. kedjum

kedjum Banned

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş