Cordon Blue Tarifi

'Yemek Tarifleri' forumunda KfyAngeL tarafından 30 May 2013 tarihinde açılan konu

  1. KfyAngeL

    KfyAngeL New Member

    Malzemeler
    4 Parça İnce Dana Bifteği*
    4 Parça İnce Tabaka Halinde Kesilmiş Kaşar*
    4 Dilim Salam*
    2 Adet Yumurta*
    Un*
    Galeta Unu*
    Tuz*
    Kızartmak İçin Yağ

    Hazırlanışı
    Dana bifteklerini hafifçe tuzlayın.
    Her bifteğin ortasına bir parça peynir ve salam koyup bifteği ikiye katlayın.
    Bir kürdan batırarak tutturun.
    Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
    Sonra una, çırpılmış yumurtaya, galeta ununa bulayın.
    Kızgın yağda her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın.
    Cordon Blue'nizi sıcak olarak servis edin
     

Bu Sayfayı Paylaş