Malzemeler 8 Adet Dana Bifteği* 4 Yemek Kaşığı Un* 3 Adet Yumurta* 1 Su Bardağı Galeta Unu* 2 Kahve Fincanı Sıvı yağ* Karabiber, Tuz* 1 Yemek Kaşığı Tereyağı* 4 Dilim Parmak Taze Kaşar* 4 Dilim Kalınlığında Dana Jambon Hazırlanışı Biftekleri birkaç vurarak dövün. kasaba dövdürebilirsiniz. tuzlayın, biberleyin. Etlerin dört adedinin üzerlerine birer dilim jambon ve jambonların üzerlerine birer dilim kaşar peyniri koyun. Üzerlerine diğer etleri kapatın. Kenarlarını elinizle iyice bastırın ve biftekleri önce altını sonra üstünü una, sonra yumurtaya ve sonra galeta ununa bulayın. Bir tavaya sıvı yağı koyup hafif kızdırın hazırladığımız etleri tavaya dizin. Orta ateşte 4'er dakika alt üst ederek altın sarısı oluncaya kadar kızartın. Dana Escalope Cordon Blueniz servise hazır Not: 'Escalope' parça etlerin iyice dövülerek inceltilmiş haline denir.