Dantel

Discussion in 'Kuflu Sözlük' started by ......, Jun 23, 2010.

Tags:
  1. ......

...... Misafir

- Kadınların yaptıkları el işi , uqraş ..

2. NySa

NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

Annemin habire bana öğretmeye çalıştığı ama benim nefret edip yapamadığım çok saçma uğraş...

3. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

annelerin kızlarına uyguladıkları çeyiz işkencesinin belkemiği. olsa da bir olmasa da. ama gel de anlat. göz okşar cep yakar. ne yenir ne içilir.

4. eXtreme

eXtreme ¤ <b>Asi</b> ¤

neden yaptıklarını anlamadığım ama bir anlamı olsa da neden çeyizlerine koyup saklarlar da kullanmazlar dediğim hiç bir zaman bi işe yaradığını düşünmediğim gereksiz şey.

5. Asi

Asi New Member

onu oluşturan zinciri bile yapamam yapana bakarken bile canım sıkılıyor
    Annemin abartıp dantelden yaptığı perde.. satmayı düşünüyorum ne kadar eder acep :/
    Tabii annemin beni reddetme tehlikeside var tabii..

6. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Kadınların evde boş boş oturmuyoruz, bir şeyler yapıyoruz diye kendilerini avutma fırsatı buldukları iştir. Hiçbi işe yaramaz ama işte sanki mutlaka yapılması gereken bir şeymiş gibi evin her tarafı doldurulur. Maksat kendini işe yarar hissetmektir. Bir de bazı insanlar için yoga etkisi varmış diye duydum ama onu yapmaya kalksam sinir küpü olur çıkarım heralde :zuhaha: kesinlikle bana göre değil :D

7. solitaryman

solitaryman New Member

annem ve çetesi bu işte bayağı geliştiler banada 1-2 tane güzel bi şey yap dedim ve 2 hafta sonra getirdi odamda pc,tv,masa,vazo altı bayağı hoş durdu sevdim ben bayan olsaydım belki denerdim ama çok zahmetli iş ve kültürümüzde yer alan bir özellik her bayanın öğrenmesinden yanayım ne zararı olabilirki can sıkıntısına yapılabir yani

8. mazoşist

mazoşist New Member

annemin çeyiz diyerek servet döktüğümüz el işi olarak nitelendirilen şey
    verilen para değil ama annemin sağlığını riske atacak kadar yaptığı iştir de :)

9. alkane

alkane Well-Known Member

kadın milleti kafaya takarsa eğer herşeyin üzerine dantel örmesi mümkündür

bkz.

Share This Page