Diş Macunu İle Yapılabilecek 10 Şey

'Sağlık' forumunda ..คη๏ηเм.. tarafından 20 May 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ..คη๏ηเм..

..คη๏ηเм.. New Member

1- Diş macunu iyi bir koku gidericidir ellerdeki çamaşır suyu balık gibi kokuların uçup gitmesine yardımcı olur.

2- Diş macunu kısa dönemlerde iyi bir leke çıkarıcıdır.Biraz lekenin üzerine sürüp hafifce ovalayın ..

3- Diş macunu ile silinip parlatılan gözlük camları buhar tutmaz

4- Diş macunu harika bir kağıt yağıştırcısıdır özellikle duvarlara aslına posterler için mucize gibidir kağıt çıkınca duvarı silmek gerekir..

5- Diş macunu saçı olmayan kız bebekler için harika bir kurdele tutucudur.Minik hafif bir kurdele yapıp kızınız saçına bir damla macunla tutturun. Kızınız kafasındaki fiyonkun nasıl olup da durduğuna herkes şaşıracaktır.

6- Diş macunu ile elmas ve gümüş yüzükleriniz parlatabilirsiniz.. ovalayın yeter..

7- Diş macunu boyadan önce minik çivi deliklerini doldurmak için güzel bir hiledir..Hele o
    evden çıkıyorsanız..

8- Diş macunu ile ekşimiş kokusundan kurtaramadığınız süt şişeleri ve biberonları şişe fırçası su ve biraz diş macunu ile yıkayabilirsiniz..

9- Diş macunu sinek , pire ısırığı gibi minik haşere kaşıntılarına iyi gelir ısırığın üzerine minicik bırakın ve rahatlayın..

10- Bu kadar şeyin üzerine dişleriniz günde 2 kere fırçalamayı unutmayın...

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Vay be bundan sonra bütün maddeleri etkili bir şekilde kullanmaya çalışıcam :):) teşekkürler

3. merze

merze Member

Paylaşım için teşekkürler :) Hemen gözlüklerimi siliyorum ..^^

4. que

que New Member

Ben de genelde evlenirken hediye gelen gümüş tepsi tabak gibi hemen kararan ıvır zıvırı diş macunuyla ovalıyorum pırıl pırıl oluyor :)

Bu Sayfayı Paylaş