Hakkında ne yazabilirim diye düşünüyorumda...Herhalde Metro 2033'ü okuyan veya oynayan ne olduğunu biliyordur.Kısaca bir özetle geçmek istiyorum... Metro 2033'te, 2013'teki nükleer savaşın 20 yıl sonrası Moskova metrosundan başka yaşayacak yeri olmayan insanlığın hikayesi anlatıldı.Sonunda Moskovanın yer yüzünü bombalı saldırıyla temizlenmişti.. Metro 2034, Artyom'un hikayesinden 1 yıl sonra metroda başka yerlerde yaşayan insanların hikayesine tanık oluyoruz. Bu e-kitap , Ìåòğî 2034 - ÷èòàòü adresinden alınan Dmitry Glukovsky'nin internetten bedava sunduğu Rusça metinlerin Google Translate yardımıyla yapılan tercümesini/çevirisini içermektedir. Ayrıca sizlere Anton Gretchko'nun bu kitaba has olarak çizdiği resimleri de kitap boyunca da sunmaya çalıştım. Sizlere kitabı hem .DOC hemde .PDF olarak sunuyorum.İyi okumalar Rapidshare RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Hotfile Hotfile.com: One click file hosting: METRO 2034_TR.rar
cümleleri anlamak için amuda kalkmam gerekse de teşekkür ederim. ciddi bir uğraş ve emek var. özellikle resimler çok güzel. salim kafayla biraz daha türkçeleştirilebilir. zamanımın bol olduğu bir gün deneyeceğim(çıkmaz aın son çarşambası olabilir) paylaşım için teşekkürler.emeğine sağlık
nıye begenmıosunz orda yazıor google translate dıe sankı bılmıosnuz google translateın nasıl cevırı yaptıgını , yalnız turkıyede cıkarken gene aynı cevırmen cevırmesın cok kotu cevırıor , daha ıyı bı cevırmen beklıyoruz.
yapan arkadaşın emeğine sağlık fakat biraz kafa yorulup akıcı şekilde yazılsa daha iyi olur.Birde orjinal olarak çıkmıycak sanırım kitap bedava olduğu için