Doğuş'tan Rekor Çıkış! Müzik sektörünün krizde olduğu albüm satışlarının her geçen düştüğü bu günlerde popüler müziğin güçlü yorumcusu DOĞUŞ, 'Kırık Hançer' adını verdiği yeni albümü ile bir rekora imza atarak, aldığı sipariş üzerine 100.000 albüm ile çıkış yapıyor. Doğuş'un kariyerinde 12. albüm olan 'Kırık Hançer' de 16 şarkı bulunuyor. Albümün çıkış şarkısı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'GİTME'. Doğuş kariyerinde ilk kez bu şarkısında klip YÖNETMENLİĞİNİ de kendisi yaptı. Klibini Ağrı da çeken sanatçı, sevgilisinden ayrılıp Ağrı'ya en yakın arkadaşıyla kafa dağıtmaya tatile gelen bir genci canlandırıyor. İki Özel Düet; Albümde iki yorumcu ile de özel iki düete imza attı. 'Kırık Hançer' adlı duygusal şarkısında Niran Ünsal ile, 'Pof Ne Yaparsın' adlı hareketli şarkısında ise Cankan ile düet yaptı. Üretici: Anadolu Müzik Türü: Pop Dili: Türkçe Yayın Tarihi: 11/03/2010 Albümdeki Eserler: CD 01. Fotokopi Söz: Doğuş - Müzik: Doğuş, Gökhan Doğanay 02. Dimdik Yürü (Dönemem) Söz & Müzik: Doğuş 03. Gitme Söz & Müzik: Doğuş 04. Başkası Haram Söz & Müzik: Doğuş 05. Kırık Hançer Söz & Müzik: Doğuş - Düet: Niran Ünsal 06. Görünmeyen Melek Söz & Müzik: Doğuş 07. Biricik Aşkım Söz & Müzik: Doğuş 08. Yalnız Bırakma Söz & Müzik: Doğuş, Yalçın Polat 09. Pof Ne Yaparsın Söz & Müzik: Fatih A.B.B. - Düet: Cankan 10. Onsuz Olamıyorum Söz & Müzik: Doğuş 11. Öpücem Seni Söz & Müzik: Doğuş 12. Denedim Söz & Müzik: Gökhan Doğanay 13. Unut Beni Söz & Müzik: Doğuş 14. Evde Yokum Söz & Müzik: Doğuş, İlknur Tekin 15. İhanet Var Söz: Doğuş - Müzik: Doğuş, Gökhan Doğanay 16. Ölmeye Geldim Söz & Müzik: Doğuş, Yalçın Polat 17. Biricik Aşkım (2. Versiyon) Söz & Müzik: Doğuş